Kerabor
Becerikli
Yaklaşık 4-5 senedir MSI CH120 X koltuk kullanıyorum. Oturma kısmındaki deri iyice parçalandı ve sünger kısmı göçtüğü artık kıç tarafını çok acıtmaya başladı. Yeni koltuk olarak ofis koltuğu mu yoksa oyuncu koltuğu mu almalıyım bu konuda kararsızım açıkçası. Oyuncu koltukları 2 sene sonra Voldemort gibi parçalanmaya başlıyor, ofis koltuklarında ise rahat rahat yayılamıyorum sopa gibi oturmak için dizayn edilmiş çoğu.
www.ikea.com.tr
www.adoremobilya.com
IKEA Markus almaya yeltendim ancak kolçakları çok sıkıntılı bacaklara çarpacak cinsten.
Boyum 183 kilom 78.
MARKUS vissle koyu gri orta çalışma sandalyesi - 70261150 | IKEA
MARKUS vissle koyu gri orta çalışma sandalyesi - 70261150 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!
Cybeart Apex NEO Imperial Edition PU Deri 4D Hafızalı Ergonomik Oyuncu Koltuğu Siyah 150kg : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Cybeart Apex NEO Imperial Edition PU Deri 4D Hafızalı Ergonomik Oyuncu Koltuğu Siyah 150kg : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Titanseat Throne Black Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Titanseat Throne Black Kumaş Oyuncu Koltuğu : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Türkiye’nin En Büyük Demonte Mobilya Üreticisi | Adore Mobilya
Adore Mobilya ile online mobilya almak çok kolay. Demonte Ev ve Ofis mobilyaları en iyi fiyata Adore'de! Sen de fırsatları kaçırma ve alışverişe başla.
IKEA Markus almaya yeltendim ancak kolçakları çok sıkıntılı bacaklara çarpacak cinsten.
Boyum 183 kilom 78.
Son düzenleyen: Moderatör: