Bütçe
12.000 TL
WLMouse Beast X Pro kullanıyorum. Gerçekten muazzam bir mouse, değerlendirebilirsiniz. "Superlight 2" tarzında istiyorsanız da Logitech'in yeni ürünü olan Superstrike'a bakabilirsiniz. Oynadığınız oyunlara göre avantaj da yaratabilir yeni teknolojisiyle.

WLMouse Beast X Pro kullanıyorum. Gerçekten muazzam bir mouse, değerlendirebilirsiniz. "Superlight 2" tarzında istiyorsanız da Logitech'in yeni ürünü olan Superstrike'a bakabilirsiniz. Oynadığınız oyunlara göre avantaj da yaratabilir yeni teknolojisiyle.
nRF52833 kullanıyor, alınmaz. O fiyata yeni nesil bir Nordic beklenirdi. En basitinden 54L15.

12.000 TL dedim ama daha üstü de olabilir. Logitech Superlight 2 tarzında istiyorum.

İade var beğenmezsen.

@riasgremory, ürün çıkmadı henüz. Ama sızdırıldı, yakında çıkacak.

1772491657840.webp

V4 Pro'nun tasarımıymış herhalde iğrenç.

İade var beğenmezsen.

Teşekkür ederim bunu alıyorum ve V4 Pro tasarımı iğrenç.

Teşekkür ederim bunu alıyorum ve V4 Pro tasarımı iğrenç.
Almadan önce konuma bakın derim.

Almadan önce konuma bakın derim.

Ben bir sorun göremedim. Üstelik para iadesi almışsın ve mouse sende kalmış ilginç.

@fortunee, para iadesi alıp farenin elimde kalmasının sebebi ne peki? 6.000 TL verdiğim üründe 3 kere farklı farklı sorunlar yaşadım. Amazon babasının hayrına iade etmedi o parayı sonuç olarak, kendileri de biliyor ürünün sorunlu olduğunu.

İade ve değişim hakkı verilmiş. Son ürünü neden iade etmedin peki? Artık o olay kalktı diye biliyordum. Sonuç olarak 3 kez değişime göndersen bile sattığın üründen para kazandın. Wraith önerisi yapıyorsun onlar iade bile almıyor 😂

Hatta Tüketici Hakem Heyeti'nden kazanılan davaya itiraz davası açacak kadar garip bir firma.