Bruhistan

Başarılı
Merhaba, kuzenim için ona uygun telefon bakıyorum. Kuzenim biraz sakar ve dikkatsiz birisi hep telefonu oraya buraya düşürüp durur (Bazen duvara falan fırlattığı oluyor). Bir de mobil oyunları çok oynar (PUBG Mobile Brawl Stars Roblox vs.) ve sürekli İnstagram Tiktok izler. Pek fazla fotoğraf falan çekmez kameraya çok ilgisi yok. Onun için önemli olan batarya, depolama, sağlamlık, ve performans bir de Android olması. Hangi telefon önerirsiniz? (Bütçemiz 12.000 TMT)

Orada satılan telefonları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim ama kabaca birkaç öneri yapayım. Honor Magic 7 Lite sağlam cihazdır, ona bakabilirsiniz. Oyun performansı yüksek isterseniz Poco X7 Pro ya da F7 olabilir. Nubia Red Magic modelleri de oyun cihazıdır, performansları yüksek olur.

Orada satılan telefonları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi değilim ama kabaca birkaç öneri yapayım. Honor Magic 7 Lite sağlam cihazdır, ona bakabilirsiniz. Oyun performansı yüksek isterseniz Poco X7 Pro ya da F7 olabilir. Nubia Red Magic modelleri de oyun cihazıdır, performansları yüksek olur.
POCO serisi pek sağlam değil diye duydum ama bakalım. ASUS ROG Phone'lar ile Google Pixel telefonlar nasıldır?

Orada 12 bin manata satılan telefonlar neler? Ya da bir internet mağazası atabilir misin? Daha iyi öneri yapabiliriz ben pek bulamadım.
Bu sitede hem 2.el telefonlar var hem de sıfır telefonlar var. Sahibinden'in Türkmen versiyonu gibi düşün. https://tmcars.info/

Orada 12 bin manata satılan telefonlar neler?
Samsung S23-S22, Iphone 13-15, ve bazı Xiaomi telefonlar. Pek telefon piyasasına hakim değilim.

Bu sitede hem 2.el telefonlar var hem de sıfır telefonlar var. Sahibinden'in Türkmen versiyonu gibi düşün.

Sitede bütçesine göre iPhone 16 alabiliyor (2.el olmalı bilmiyorum) yani bu bütçe ile S25 Xiaomi 15 magic 7 Pro bakabilir ve alabilir gibi.
Xiaomi 13-15 arası
Samsung S23-S25 arası
Alabilir gibi tahminde bulunursam. İnternette çok Trendyol Hepsiburada gibi mağazalar yok ya da ben göremedim bu yüzden mağazadan bakmak lazım. Mağazada dediğim telefonlar kaç manat?
Ayrıca isteklerinize göre
Magic 7 Lite sağlamlığı Honor 400 batarya Xiaomi 13-15 ya da 14t 14t Pro S24 FE performansı karşılar

POCO serisi pek sağlam değil diye duydum ama bakalım. ASUS ROG Phone'lar ile Google Pixel telefonlar nasıldır?
Pixeller günlük kullanım ve kamera için daha uygun. Rog Phone olabilir. Özellikle 8 ya da 9 serisinden denk gelen cihaz varsa mantıklı. En kral oyuncu telefonlarından birini almış olursunuz.