12.000TL'ye tablet ve telefon önerisi

Bütçe
12.000
Android 14 ile geliyor ayrıca 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alıyor.

Yok hocam öyle değil hani yurt dışı ya güncelleme yapınca IMEI gidiyor mu?

Hocam o zaman çok arada kaldım ya X6 Pro alacağım ya da Note 10 Pro ve tablet siz olsanız ne alırdınız.

İfadeler: 573
Hocam o zaman çok arada kaldım ya X6 Pro alacağım ya da Note 10 Pro ve tablet siz olsanız ne alırdınız.

Ben X6Pro'yu tercih ederdim. Alıcağın tablet iPad 9 gibi değilse zaten pubde falan 50-55 FPS alırsın. Ama burada öznel düşüncede işin içine giriyor. Büyük ekranda oyun oynamak istiyorsan tablet al tabii ki.

Ben X6Pro'yu tercih ederdim. Alıcağın tablet iPad 9 gibi değilse zaten pubde falan 50-55 FPS alırsın. Ama burada öznel düşüncede işin içine giriyor. Büyük ekranda oyun oynamak istiyorsan tablet al tabii ki.

Hocam ben 1 sene SE 2 kullandıktan sonra X6 Pro zaten tablet gibi gelecektir ama tablet ve telefon almak da bayağı aklıma yatıyor zaten PUBG çok oynamıyorum genellikle düşük işlemci isteyen oyunlar oynuyorum ama PUBG 60 FPS veriyor mu dediğim yani cihaz performanslımı onu öğrenmek için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…