Android 14 ile geliyor ayrıca 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 12.000
12245
Uzman
Android 14 ile geliyor ayrıca 3 yıl işletim sistemi güncellemesi ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alıyor.
Yok hocam öyle değil hani yurt dışı ya güncelleme yapınca IMEI gidiyor mu?
Yok hocam öyle değil hani yurt dışı ya güncelleme yapınca IMEI gidiyor mu?
Bazı modellerde gidiyor bazılarında gitmiyor satıcıya sormak lazım.
iPhone 11 olabilir ama oyun oyanamak için Android daha iyi olacaktır.
12245
Uzman
iPhone 11 olabilir ama oyun oyanamak için Android daha iyi olacaktır.
Hocam peki XS Max nasıl 11'den iyi mi?
iPhone 11 daha iyidir. XS Max sadece ekran konusunda daha avantajlı.
Hocam o zaman çok arada kaldım ya X6 Pro alacağım ya da Note 10 Pro ve tablet siz olsanız ne alırdınız.
Ben X6Pro'yu tercih ederdim. Alıcağın tablet iPad 9 gibi değilse zaten pubde falan 50-55 FPS alırsın. Ama burada öznel düşüncede işin içine giriyor. Büyük ekranda oyun oynamak istiyorsan tablet al tabii ki.
12245
Uzman
Ben X6Pro'yu tercih ederdim. Alıcağın tablet iPad 9 gibi değilse zaten pubde falan 50-55 FPS alırsın. Ama burada öznel düşüncede işin içine giriyor. Büyük ekranda oyun oynamak istiyorsan tablet al tabii ki.
Hocam ben 1 sene SE 2 kullandıktan sonra X6 Pro zaten tablet gibi gelecektir ama tablet ve telefon almak da bayağı aklıma yatıyor zaten PUBG çok oynamıyorum genellikle düşük işlemci isteyen oyunlar oynuyorum ama PUBG 60 FPS veriyor mu dediğim yani cihaz performanslımı onu öğrenmek için soruyorum.
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllık kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-
-
-