Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Power Boost VK-M202B kasam var. 4 giriş 2 çıkış fan olmasına rağmen içi ısınmaya başladı. Bakımlarını yakın zamanda yapmıştım, bu yüzden fanların yetersiz kaldığını düşünüyorum. Üstündeki fanlar, markası belli olmayan fason ürünler. 6 pinli kontrolcüm var, hepsi ona bağlı. Şu ankilerden daha kaliteli ve sessiz soğutacak şekilde 6 pin RGB uyumlu fan önerir misiniz? Eğer kasaya sığar derseniz 14 cm de olur.

Kasa sadece 120 mm fan destekliyor. Kullandığın işlemci ve soğutucu modeli önemli. Power Boost kasa ile gelen fanların RPM değeri yüksek, soğutma konusunda sorun yaşatmaması gerekli. Anakart üzerinde ARGB girişi varsa, Corsair gibi 3'lü paket fan alabilirsin, çoklayıcı kablo ile ARGB bağlantılarını birleştirirsin.

Kasa sadece 120 mm fan destekliyor. Kullandığın işlemci ve soğutucu modeli önemli. Power Boost kasa ile gelen fanların RPM değeri yüksek, soğutma konusunda sorun yaşatmaması gerekli. Anakart üzerinde ARGB girişi varsa, Corsair gibi 3'lü paket fan alabilirsin, çoklayıcı kablo ile ARGB bağlantılarını birleştirirsin.

İşlemcim R5 5600. soğutucusu Thermalright Phantom spirit. Sadece işlemci bazında değil HDD ve M.2 SSD'nin de ısısı yükseldi havalar ısınınca. Yakmadan önlemimi alayım dedim.