Sickle Flow edge sessiz ve performans açısından makul bir model.Lian Li Hydroshift II LCD-C 360CL. Aslında üzerinde fanlar var ancak ben bir sorun yaşıyorum neden bilmiyorum. Yazılımı üzerinden kaç defa ayarladıysam da belirli aralıklarla fanlardan bir tanesi tamamen duruyor, bir tanesi çok düşük RPM' e düşüyor ve diğeri normal dönüyor. Sürekli böyle bir şey yapıyor ve işlemcide ani sıcaklık değişimleri oluyor. O yüzden şu an bir hava soğutma takılı işlemcide. Sorun neden oluyor çözemediğim için yeni fanlar alıp fanları ayrı olarak USB Hub'a ya da anakarta bağlamayı düşünüyorum. AIO'nun kendi fanları üzerindeki tek bir kontrolcüye bağlı. Fanları ayırıp sorunu çözeyim diye düşündüm.
@UsThinac ASUS olandan 3 adet radyatör için almayı düşünüyorum hocam uygun mudur? Bir de önerdiğiniz Cooler Master Sickle Flow Edge ses konusunda nasıldır acaba? Arctic'den daha sessiz midir?
@Picky Asus fan ise daha performanslı olacaktır ama fiyat olarak biraz pahalı o yüzden sickle flow edge modelini değerlerdirmen iyi olur.