spalgin

Çalışkan

Rekabetçi oyun oynayan birisi değilim. Akıcı bir oyun ve güzel görüntü almak istiyorum. Bu fiyatlara çıkmaya sizce gerek var mı? 180 Hz bir monitör de işimi görebilir gibi geliyor. Hayatımda hiç 60 Hz üzeri monitör kullanmadım. Linkini attığım ürün özellikleri açısından kafama yattı ancak pek bir yorumu olmadığı için emin olamadım. Kullanan ya da deneyimleyen var ise fikirlerini almak isterim ayrıca önerilere açığım teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir monitör sanırım, olayı ne?
Olayi yok, standart bir 2K 27" IPS 260 Hz monitor.

Sinerji'den ürün almaya kesinlikle karşıyım, diğer satıcılar 13.5K. Bu fiyata yine önerir misiniz hocam?
Zaten ucuz diye onermistim. Philips'i 13.5K'ya alacagina Gigabyte GS27QXA'yi al.

AOC Q27G4ZR - Gigabyte GS27QXA - Philips 27M2N3501PA modelleri, birbirinin muadili olacak kadar birbirine denk diyebilecegim modeller. Bu uc modelden hangisi ucuzsa, onu alip gec.

Bu modelin 310 Hz performansi kotu. 240 Hz'de daha iyi performans veriyor. Ek olarak 2K degil, 1080p.

Olayi yok, standart bir 2K 27" IPS 260 Hz monitor.

Zaten ucuz diye onermistim. Philips'i 13.5K'ya alacagina Gigabyte GS27QXA'yi al.

AOC Q27G4ZR - Gigabyte GS27QXA - Philips 27M2N3501PA modelleri, birbirinin muadili olacak kadar birbirine denk diyebilecegim modeller. Bu uc modelden hangisi ucuzsa, onu alip gec.

Bu modelin 310 Hz performansi kotu. 240 Hz'de daha iyi performans veriyor. Ek olarak 2K degil, 1080p.
ASUS TUF VG27AQM1A için fikriniz nedir hocam?

Samsung’a güvenmiyorum, TUF ile Gigabyte arasında kaldım şimdilik.
Arkadasin attigi G65B, konudaki butun monitorlerden daha iyi bu arada.
ASUS TUF VG27AQM1A için fikriniz nedir hocam?
AQM1A mi AQML1A mi? Ikisi tamamen farkli panel kullanan farkli monitorler. AQM1A berbat bir model, AQML1A ise GS27QXA, Q27G4ZR ve 27M2N3501PA'dan daha iyi bir model.

Arkadasin attigi G65B, konudaki butun monitorlerden daha iyi bu arada.

AQM1A mi AQML1A mi? Ikisi tamamen farkli panel kullanan farkli monitorler. AQM1A berbat bir model, AQML1A ise GS27QXA, Q27G4ZR ve 27M2N3501PA'dan daha iyi bir model.

AQML1A ile AQM1A şeklinde farklı modeller olduğunu bilmiyordum 😀 Fiyatları da çok yakın olunca fark etmemiştim iyi ki uyardınız yanlış sipariş etmeyeyim.

Samsung'dan kaçınma sebebim ise kanaldaki videolar.

Dosya Ekleri

• IMG_4809.webp
    IMG_4809.webp
    1,4 MB · Görüntüleme: 41