@spalgin, hocam her Samsung alan bu problemleri yasamiyor. O kadar da dert etmelik bir durum yok. Ek olarak ilk videodaki durumu zaten butun markalar yapiyor. Uygun fiyatli modellerden kotu performansli panel cikmasi normal bir durum.
@spalgin Arkadaşlar gayet mantıklı ve düzgün modeller önermiş. Özellikle @BerkayZ87 hocamın attığı monitör gayet güzel. 'Sinerji'den ürün almam' demişsiniz, onu anlamadım. Atılan hiçbir modeli beğenmiyorsunuz; illa Gigabyte veya ASUS alacağım diyorsunuz.
@spalgin Arkadaşlar gayet mantıklı ve düzgün modeller önermiş. Özellikle @BerkayZ87 hocamın attığı monitör gayet güzel. 'Sinerji'den ürün almam' demişsiniz, onu anlamadım. Atılan hiçbir modeli beğenmiyorsunuz; illa Gigabyte veya ASUS alacağım diyorsunuz.
Geçtiğimiz hafta Sinerji Bilgisayar'dan bir ürün siparişi verdim ancak gelen kargo tamamen yanlış bir üründü. Hemen müşteri hizmetlerine ulaştım, hatayı kabul ettiler ve bana bir iade kodu vererek ürünü kargoya teslim etmemi istediler. Aynı gün içinde, hiç bekletmeden yanlış gelen ürünü kendilerine iade ettim. Kargo onlara ulaştı, bunu doğruladılar.
Fakat bu noktadan sonra süreç uzadıkça uzadı. Üzerinden neredeyse bir hafta geçti ama ürünüm hala gönderilmedi. Her gün canlı destekten yazıyorum. Bugün-yarın, en geç pazartesi gibi sürekli oyalayıcı cevaplar veriliyor. Daha da...
Sinerjiden ürün almama sebebin geçen ay yaşadığım rezillik, Onun dışında sadece Samsung markasına güvenmediğimi ve sebebini belirttim dostum.