Detaylar
Kim cevapladı?GodOfWar 76
Başarılı
Bu sırada Edirne-Yunanistan sınırındaysak ve 7 saniye boyunca havada hareket edip Yunanistan'a geçersek kaçak mı oluruz yoksa yasal mülteci olur muyuz?
Bir arkadaş için soruyorum.
Saat 17:33'te belli olur kardeşim o. Saatte verdiler.
cemkaraca 76
Üstün
Kaynak: Onedio.
Hocam salıyor muyuz kesin?Kuşlar nasıl bizi uzaktan bakıyorlarsa hep birlikte bakarız o 7 saniye için içimizdeki kötüleri salalım.
RamKokusuSeven 43
Üstün
- Makaleler
- 1
Suriye Türkiye sınırı arasında durup son 1 saniyede atlarsak Suriye'ye kaçak mı girmiş oluruz? Ama Suriye'ye girmek için sınırdan uçmaya gerek yok ama neyse
Yarın odanızdan çıkmayın. En azından süre bitene kadar en fazla tavana ulaşmış olursunuz.
- Makaleler
- 65
Her yıl aynı kolpayı sıkıyorlar hocam. İnanmayın bunlara. Amerika'nın oyunları bunlar.
Düz dünyacilar inanir ancak boyle sacmaliklara. Ayrica bu konuyu actigin icin seni kınıyorum.
Daha realist seylerle mesgul olun boylece kendinizi ütopik soyut kavramlardan kurtarmis ve gerceklerle yuzlesmis olursunuz.
RamKokusuSeven 43
Üstün
- Makaleler
- 1
Bunun tartışmasını yaptığımızı gören evren baba.
GodOfWar 76
Başarılı
Düz dünyacilar inanir ancak boyle sacmaliklara. Ayrica bu konuyu actigin icin seni kınıyorum.Daha realist seylerle mesgul olun boylece kendinizi ütopik soyut kavramlardan kurtarmis ve gerceklerle yuzlesmis olursunuz.
Ben inanmıyorum zaten. Konu biraz saçma sapan oldu ama en azından biraz hem konu içeriğinde yorumlar olarak biraz gülelim ve eğlenelim istedik. Zaten böyle bir şey olacağı mümkünatı yok. Aslında mizah ve eğlenceye açabilirmişim.
dombikpanda 2
Gelişen
Yarın sabah kalkmıyorum o zaman iş için hatta İK araymda içimi dökeyim biraz baya dolmuştum en azından rahatlarım.