Bütçe
12 dolar
Yer
Kaer Morhen
2 boyutlu ve çapraz tepeden bakışlı oyunlar ve sıra tabanlı oyunlar pek sarmıyor beni. O yüzden Divinity almıyorum. RGP severim ama tek sevdiğim RPG örneği Witcher 3. Aksiyon RPG biraz daha benlik ama 2 boyutlu veya tepeden bakmalı sıra tabanlı olmayacak yoksa içine giremiyorum. Uzun saatler oynayabileceğim oyunlar arıyorum.

Hikayeli oyun isterim ama Detroit gibi seçmeli oyunları sevmiyorum. Daha çok bildiğimiz klasik GoW, TLOU tarzı oyunlar benlik ve hikayesi 20-25 saatin altında olmasa verdiğim parayı daha verimli şekilde alırım diye düşünüyorum.

12 dolar bütçem var. Tek bir oyuna hepsini harcar mıyım, sanmam. En azından 2-3 oyun almak istiyorum.

Şimdiden herkese teşekkürler.

Hollow Knight ve Hollow Knight: Silksong. İki oyun 12 dolardan daha az tutuyor. Hollow Knight birinci oyun Silksong ikinci oyun. 2026 yılında Silksong'a ücretsiz bir hikaye DLC'si gelicek.

Hollow Knight ve Hollow Knight: Silksong. İki oyun 12 dolardan daha az tutuyor. Hollow Knight birinci oyun Silksong ikinci oyun. 2026 yılında Silksong'a ücretsiz bir hikaye DLC'si gelicek.
Hocam güzel olduklarını biliyorum ama 2 boyutlu oyunların çok içine giremiyorum. Dead Cells ve Hades'e de hevesle başladım ve içine giremedim devam edemedim.

Hocam güzel olduklarını biliyorum ama 2 boyutlu oyunların çok içine giremiyorum. Dead Cells ve Hades'e de hevesle başladım ve içine giremedim devam edemedim.
2 boyutlu diye ön yargılı olma bence. Dead Cells çok zor bir rogue-like oyun ama Hades 1 ve 2 ortalama zorlukta rogue-like oyunlar ve Hades serisi 2 boyutlu değil 3 boyutlu oyunlar. Hades serisi alın o zaman hiç oynamadıysanız. Şarkıları, atmosferi, boss savaşları her şeyi çok güzel. Hades 1'in Türkçe yamasını internetten bulabiliyorsunuz Hades 2 zaten türkçe.

Bannerlord Epic hesabımda var ama Steam'den alsam mı bilemiyorum. Hem modlar hem profil için. Witcher 3 Epicte vardı ama 3 dolar bir şey değil diyerek aldım ve 30. saatimdeyim. Ama Bannerlord 10 dolar yani çok da düşük değil.

Hades serisi alın o zaman hiç oynamadıysanız. Şarkıları, atmosferi, boss savaşları her şeyi çok güzel. Hades 1'in Türkçe yamasını internetten bulabiliyorsunuz Hades 2 zaten türkçe.
Hades var hocam dedim ya zaten sarmadı beni.

Hades var hocam dedim ya zaten sarmadı beni.
Ben yanlış anlamışım kusura bakmayın. O zaman Hollow Knight'ın iki oyununu da alın bence. Ben bu ay başladım bu iki oyuna ve çok sevdim. İki oyunun toplam oynama süresi 50 saati geçiyor ve ücretsiz bir DLC'de gelecek oyuna 2026'da. Ama oyunlar biraz zor haberiniz olsun.

Rust var 10 dolar değil 50 saat 5K saat bile oynarsınız severseniz videolarını izleyin beğenirseniz alın. Arkadaşınız yoksa Rust Türkiye discordları var oralardan bulabilirsiniz.