inters0

Uzman
Merhaba,

Minimum 64, maksimum 128 GB (fiyat farkı çok yoksa 128 daha iyi olur) F/P USB bellek arayışındayım.

Okuma ve yazma hızı iyi olan, ısınmayan, uzun ömürlü olursa çok iyi olur.

Mümkünse "amazon.pl" üzerindeki ürünlerden önerirseniz tavsiye ederim.

Aklımda Kingston DataTraveler Kyson var ama ne kadar iyi bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçem maksimum 12 euro.

Samsung içlerinden geçer Kyson gibi modellerin. Hepsi elimde var zaten şu an. Samsung ayrı bir kaliteli.
O zaman sizin attığınız samsung'un modeli en iyisi. Peki iki renk seçeneği var, koyu gri ve açık gri şeklinde. Bu ikisinin arasında teknik bir fark var mı? Birde okuma ve yazma hızları nedir?

Bir alternatif daha önerecek olsanız hangi model olurdu? 2. Sıraya koyacağınız

@inters0, Ultra Luxe ısınan bir bellek. Siz ısınmasın istiyorsunuz. Samsung Bar Plus, Fit Plus gibi modeller oldukça iyi. Ultra Dual Drive Luxe ve Ultra Luxe ısınıyor, ayrıca Ultra Luxe ile Bar Plus vb. aynı fiyat ise Ultra Luxe almaya değmez, Bar Plus çok daha üstün.
Teşekkür ederim

@inters0, Ultra Luxe ısınan bir bellek. Siz ısınmasın istiyorsunuz. Samsung Bar Plus, Fit Plus gibi modeller oldukça iyi. Ultra Dual Drive Luxe ve Ultra Luxe ısınıyor, ayrıca Ultra Luxe ile Bar Plus vb. aynı fiyat ise Ultra Luxe almaya değmez, Bar Plus çok daha üstün.
İki önce elime ulaştı biraz kullandım ve testler yaptım. 300 mb okuma 35 mb yazma hizi veriyor. Ama biraz ısınıyor bu normalmi

Son düzenleme: