Uranos

Üstün
Yer
Adana
  • RTX 4060
  • İ7 12.Nesil
  • 16 GB RAM

Sistemim böyle, kaldıracağını biliyorum sadece kaç FPS verir onu merak ettim, yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam öyle bir yazmışsınız ki ne olduğunu anlayamıyoruz. Raminiz ne öncelikle, o işlemci DDR4 ve DDR5 desteklidir. Ekran kartınız kaç GB? Ve işlemcinizin tam modeli nedir? Bunlar olmadan kesin cevap nasıl verilir ki? Ramin frekansı bile FPS üzerinde etki ediyor.

Hocam öyle bir yazmışsınız ki ne olduğunu anlayamıyoruz. Raminiz ne öncelikle, o işlemci DDR4 ve DDR5 desteklidir. Ekran kartınız kaç GB? Ve işlemcinizin tam modeli nedir? Bunlar olmadan kesin cevap nasıl verilir ki? Ramin frekansı bile FPS üzerinde etki ediyor.
Hocam sadece yazdığım 3 şeyi biliyorum sistemim hakkında, sizin dediğiniz şeyleri nasıl öğreneceğim?

Hocam sadece yazdığım 3 şeyi biliyorum sistemim hakkında, sizin dediğiniz şeyleri nasıl öğreneceğim?
Görev yöneticisisini açın. Performans sekmesine gelin. İşlemci, bellek ve gpu bölümünün fotoğrafını atın. Ama başka birisi cevap verdi FPS için. Ben sizin verdiğiniz bilgiler ile YouTube üzerinden video bakıp yazacaktım.