12. sınıfa geçtim. 8 Eylül'de okul başlayacak okula gitmeyeceğim ve 1 sene sınıfta kalacağım. 2026 senesinin ağustos-Eylül ayında açığa geçersem kaç senede açığı bitirmiş olacağım? MSÜ ve TYT'ye gireceğim ama bu sınavlara kadar açıktaki sınavları bitirip mezun olabilir miyim? @143
Devletimiz sağ olsun açığa geçmek için sınıfta kalmak gerekiyor. Amacım üniversite sınavına çalışmak, 8 saat okula gidip zamanımı boşa harcamak değil.
Devletimiz sağ olsun açığa geçmek için sınıfta kalmak gerekiyor. Amacım üniversite sınavına çalışmak, 8 saat okula gidip zamanımı boşa harcamak değil.
Mezuna kalmak senin için daha mantıklı bir hareket olur derslerden 50 falan al düz geç 12. sınıftayken boş zamanlarında ders çalış dah asonra mezuna bırak mezuna bırakırsan yılın tüm günün tüm saatleri senin olur kendine çok iyi bir çalışma planı yapabilirsin kafanı dinlemek için çok daha fazlşa boş vaktin olur açığa geçme nedenin çok saçma 9 ya da 10. sınıf olsan neysede 12'ye kadar gelmişsin gerek yok.
Hocam benim de ailevi nedenlerden dolayı kafam karışık. Açığa geçip hem bu okul başladığındaki boş vaktimde hem de 2027 TYT'sine kadar iyi bir şekilde çalışmayı hedeflemiştim. Okuldaki saçma dersler, performanslar, projeler gerçekten mental anlamda çok yoruyor. Ama 12'yi normal bitirip, TYT'de kendimi deneyip mezuna kalmayı ben de düşünmüştüm.12.sınıfı normal bir şekilde bitirip mezuna neden kalmıyorsun?
Hocam benim de ailevi nedenlerden dolayı kafam karışık. Açığa geçip hem bu okul başladığındaki boş vaktimde hem de 2027 TYT'sine kadar iyi bir şekilde çalışmayı hedeflemiştim. Okuldaki saçma dersler, performanslar, projeler gerçekten mental anlamda çok yoruyor. Ama 12'yi normal bitirip, TYT'de kendimi deneyip mezuna kalmayı ben de düşünmüştüm.