Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Merhaba, diyelim ki 11. sınıfta 2 dersten kalarak geçtim 12. sınıfta da 2 dersten kaldım. O derslerin sınavını veremezsem ne oluyor? 12. sınıfı bir daha mı okuyorum yoksa sınav dönemleri okula sınav olmaya mı geliyorum?

Çözüm
Mezun olamıyorsun. Sorumlu dersleri vermek zorundasın. Verene kadar mezun etmiyorlar. Zaten sorumluluk sınavlarının geneli kolay oluyor.
Hangi dersler sorumlu olanlar? 10. sınıf yüzünden elenmeyelim YKS'den.

Meslekte okuyorsanız, en fazla gördüğünüz meslek dersiniz + edebiyat.
Anadolularda matematik + edebiyat + dil olması lazım, her okulda değişiyor 3. ders.
Fen lisesini bilmiyorum maalesef.

@talongod, kimya ve fizikten çakmıştım yine de sınav yapamadıklarına gore sıkıntı yok değil mi?

Hangi okuldasınız hocam? Ona göre. Sorumlu dersler arasında değil normalde o dersler, rahat olabilirsiniz. Ama yine de öğrenmekte fayda var. Haftalık saatleri 2 ise sorumlu ders değildir.

Hangi okuldasınız hocam? Ona göre. Sorumlu dersler arasında değil normalde o dersler, rahat olabilirsiniz. Ama yine de öğrenmekte fayda var. Haftalık saatleri 2 ise sorumlu ders değildir.

Puan ile Anadolu. 2 saatlikti. Sınav yapılmadı ama sonradan sıkıntı çıkmaz bence.