SATICI: İtemsatış’a bireysel veya kurumsal üye olarak kendisine ait Ürün’ü Alıcıya satan gerçek veya tüzel kişidir. Satıcı olmak için İtemsatış’A üyelik şarttır. İşbu sözleşme gereği KULLANICI 18 yaşından büyük ve T.C ilgili kanunlarına göre reşid sayıldığını kabul eder. Gerekli üyelik şartları Üyelik Sözleşmesi’nde açıklanmıştır.
ALICI: İtemsatış’a bireysel veya kurumsal üye olarak, İtemsatış’ın veya Satıcı’nın ürününü alan gerçek veya tüzeş kişidir. Alıcı olabilmek için İtemsatış’a üyelik şarttır. İşbu sözleşme gereği KULLANICI 18 yaşından büyük ve T.C ilgili kanunlarına göre reşid sayıldığını kabul eder. Gerekli üyelik şartları Üyelik Sözleşmesi’nde açıklanmıştır.
Merhaba, güleceksiniz eminim ama aileme yardımcı olmak istiyorum. Bende bir sürü hesap var, oyun hesabı satmak istiyorum. 12 yaşında o hesapları satmak için güvenlik doğrulama istiyor, T.C. vermeden sadece doğum tarihi yazarak 12 yaşında girebilir miyim?
Facebook grupları var. Arama kısmına Brawl Stars hesap yazıp 3-5 tane grupa katılım isteğinde bulunun. Facebook profiliniz mümkünse gerçek fotoğrafınız olsun çünkü bazı gruplar önemsiyor anonim hesapları kabul etmeyebiliyor. Onun haricinde hesap satış sitelerine üye olmanızı önermem çünkü yaşınız dolayısıyla çoğu site sıkıntı çıkarır ve komisyon alıyorlar. Atıyorum 200 liraya hesap sattıysanız 40-50 lirasını site kendisine alıyor.