tereyagburak

Yetkin
Makaleler
1
Selamlar herkese. Minecraft'ı artık almayı düşünüyorum ama malum kendi sitesinde 1200 TL'den satılıyor.
Ben de Hesap.com.tr'den almayı düşünüyorum çünkü oradan alınca 920 TL civarına denk geliyor. Ama ne olur ne olmaz bozuk çıkarsa diye içimde bir kuşku var.
Aslında önceden Steam cüzdan kodu almıştım ama işte kuşku bu. Az bir para da değil. Teşekkürler.

Selam herkese. Minecraft'ı artık almayı düşünüyorum ama malum kendi sitesinde 1200 TL'den satılıyor.
Ben de Hesap.com.tr'den almayı düşünüyorum çünkü oradan alınca 920 TL civarına denk geliyor. Ama ne olur ne olmaz bozuk çıkarsa diye içimde bir kuşku var.
Aslında önceden Steam cüzdan kodu almıştım ama işte kuşku bu. Az bir para da değil. Teşekkürler.

Evet alınabilir ama Hesap.com.tr resmi satıcı değil, riski var. Gibi düşün kod bozuk çıkarsa sorun yaşarsın en güvenlisi Minecraft'ı resmi siteden alman olacak işin sonun da.

Selam herkese. Minecraft'ı artık almayı düşünüyorum ama malum kendi sitesinde 1200 TL'den satılıyor.

Yani buradan almak yerine orijinal sitesinden alman daha iyidir 200-300TL için hiç tehlikeye atmaya değmez https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-java-bedrock-edition-pc?tabs={"details":0}

Selamlar herkese. Minecraft'ı artık almayı düşünüyorum ama malum kendi sitesinde 1200 TL'den satılıyor.

Sorun olmaz. Güvenle alabilirsin.

Mesajlarınız için teşekkür ederim. Saat 8 gibi aldım zaten otomatik teslimat vardı. Sıkıntısız şekilde kütüphaneye eklendi ilk başta geçersiz oturum hatası almıştım korkmuştum ama benden kaynaklıymış 😃.
Konu sonradan karşısına çıkmış arkadaşlara tavsiyem her ne olursa olsun kayıt alın bende sorun olmadı ama kanıtlı olması için almanız en doğrusudur.