Kyosuke00 14

Uzman
Yarın GTA 6 fragmanı yayınlanacak, biliyorsunuz. Ben de Netflix’e 400 lira vermek istemiyorum. İnternette 1 ay 100 liraya hesaplar satılıyor. Bunlardan alsam, sorunsuz 1 ay kullanabilir miyim? Bu hesapları alan var mı aranızda?

1 hafta kullanabilirsen şükret. Hatta ondan önce, açılırsa şükret. 30 Hintli kişinin kullandığı, çabuk ban yiyen hesaplar. 100 lira vermeye değmez. Telegram'dan buldukları çalıntıları otomatik stok olarak ekleyip satıyorlar. Bir sorun çıkarsa destek 0, garanti de yok.

Youtube'a düşecek zaten 1 gün sonra. Hatta 1 gün sonra değil 6 saat sonra sanırım. Ondan önce bir yerde sızar zaten komple oyun sızdı o mu sızmayacak :D

Yarın GTA 6 fragmanı yayınlanacak, biliyorsunuz. Ben de Netflix’e 400 lira vermek istemiyorum. İnternette 1 ay 100 liraya hesaplar satılıyor. Bunlardan alsam, sorunsuz 1 ay kullanabilir miyim? Bu hesapları alan var mı aranızda?
İlk kullanıma özel belli bir süre ücretsiz veriyor olması lazım zaten.

İllaki kaçak sitelere düşecek o görüntüler veya Twitter ve Reddite. Almayan bence.