Kesinlikle kendi sitesinden alın, diğer premium satan sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın. Şifre değişebiliyor ve hesap elinizden gidebiliyor. Onun haricinde XBOX Game Pass yada key üzerinden alabilirsiniz.

Bunlar çalıntı hesaplar. Çalıntı hesaplar birkaç yıl önce Mojang+ Microsoft store MC birleşmeden önce çok mantıklıydı. 5-10 liraya alınan hesapları Microsoft'a bağlama hakkı gelmişti. Şu an aldığın hesabı kaybetme şansın, başkasının girme ihtimali var.

Bu siteye güvenmeyi bırakın. Forumlarda bir sürü konu açtı insanlar, bu sitenin adı dolandırıcıya çıktı zaten. Sahte hesapları alıp satıyor sonra şifreleri bir anda değiştiriyorlar, paranız gitmiş şekilde ortada kalıyorsunuz. Biraz biriktirip orijinal halini almak daha mantıklı.

Ben yıllar önce böyle bir yerden almıştım genelde bu hesaplar bazı sunucularda banlı oluyor (genellikle resmi Minecraft sunucularında)

Merhaba, kendi sitesinde 1.500 TL gibi bir fiyattı galiba Java & Bedrock. İtemsatış gibi 3. taraf sitelerden hazır Java+Bedrock hesabı alsam sıkıntı çıkar mı?

Buradan Marvel Spider-Man 2 falan alıp 1 ay oynayacaksın, sonra hesabı unut.
Ben TLOU 1 ve 2 aldım. 1.5 ay önce TLOU 2 hesabı benden silinmiş, neyse ki oyunu hesap kapanmadan bitirdim. TLOU 1 duruyor ama o da yakında gider.
Genelde 1 ay destek veriyorlar.