Bütçe
120.000 TL
RAM'lerin yıl sonuna kadar %5-20 arası zamlanması bekliyor. SSD durumu da aynı. Ekran kartları zaten son 2 aydır durmadan yükseliyor. 16k 5060'lar olmuş 24 25. alın geçin hiç beklemeyin. Anakarttan PSU'dan edeceğiniz kazancın 3 4 katını verirsiniz saydığım parçalar zamlandığında.

Yola 120 diye çıktım ve son durum güncellemesi yapıyorum.

176.000 TL ye aşağıdaki sistemi aldım. Ne düşünüyorsunuz?

İşlemci gereksiz bi yükseltme olmuş, SSD de NV3 kalsa iyiydi. Kasa madem değiştiniz Lian Li O11 alsaydınız hem daha az tutardı. Sıvı soğutucu da pahalı geldi. Aradaki 50 bine değecek bir yükselme olmamış sanki hocam.

Aradaki 50 bine değecek bir yükselme olmamış sanki hocam.

Haklı olabilirsin. Dış kasa için biraz kozmetik yönüne kaydım açıkçası. Ekran kartı tek başına 22,5 bin ekledi zaten bir anda.

Dünden bugüne 9070 XT 2,5-3 bin fiyat oynadığı için kafayı kırdım bir an. Herkes bekleme deyince aradan çıksın diye garantiye kaçtım bir tık.
Zaten konuyu açtıktan sonra fark ettim oraya sıvı soğutucu eklememiştim ve o hali bile 145 binlerde falan olması lazım.

Dış kasa için biraz kozmetik yönüne kaydım açıkçası.
İşte ben de ona şaşırdım 😂 H6 Flow, H7 Flow, O11 vesaire bundan daha iyi gözüküyor bence 😂

Ekran kartı hariç biraz yersiz olmuş yani bana sorarsanız. Kötü mü değil tabii ki de ama daha iyi değerlendirilebilirdi bence.
Sizin içinize sindiyse diyecek bir şey yok tabii ki, hayırlı olsun 💕 İyi günlerde kullanın 🙏

İşte ben de ona şaşırdım 😂 H6 Flow, H7 Flow, O11 vesaire bundan daha iyi gözüküyor bence 😂

Ekran kartı hariç biraz yersiz olmuş yani bana sorarsanız. Kötü mü değil tabii ki de ama daha iyi değerlendirilebilirdi bence.
Sizin içinize sindiyse diyecek bir şey yok tabii ki, hayırlı olsun 💕 İyi günlerde kullanın 🙏
H9 Flow alacaktım fakat gönderici amazon olmadığı için vazgeçtim. Biraz takıntılıyım bu noktalarda, en azından gönderici Amazon olması daha garanti geliyor bana muhatap olarak.

Sorunsuz bir şekilde kurup kullanmaya başlarsam daha çok içime sinecek. Monitörler klavye hoparlör vs hepsini almıştım bi bu eksikti şimdi tam oldu. :)

Güzel dileklerin için çok teşekkürler. :temenni::temenni: