Makaleler
1
Arkadaşlar selam,

Biliyorsunuz S24 Ultra 120 Hz, iPhone Base'ler 60 Hz. Ben Samsung'a alışamadığımdan iPhone 16'ya geçeceğim 2-3 güne. Ama kafamı kurcalayan tek şey 60 Hz'e alışamama durumu.

2 aydır 120 Hz kullanıyorum. Daha önce monitörde 165 Hz kullanırken telefondaki 60 Hz rahatsız etmezdi. Ama 120 Hz telefondan sonra iPhone 11'deki 60 Hz beni bayağı rahatsız etmişti.

Şu an S24 Ultra'yı 60 Hz'e düşürdüm, o bile rahatsız ediyor. Ama sanki iPhone'un 60 Hz deneyimi Samsung'dan daha iyi olur gibi geliyor, ne dersiniz?

Siz hiç 120 Hz'den 60 Hz cihaza geçtiniz mi? Fikirlerinizi bekliyorum, batarya vs. tartışmasına girmeye gerek yok, ben Apple'da arayüz ve ön kamera için kararlıyım. Sadece şu Hz konusu beni düşündürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 ay içinde alışabilirsiniz hocam. 1-2 ay içinde çok rahatsız edebilir ama sonradan yavaş yavaş 60 hz'yi alışabilirsiniz.

3-4 ay içinde alışabilirsiniz hocam. 1-2 ay içinde çok rahatsız edebilir ama sonradan yavaş yavaş 60 hz'yi alışabilirsiniz.
Şu an iPhone 16'ya geçtim ve çok hafif bir takılma hissi var ama dediğiniz gibi bir süreye biter bu durum. Yapay zeka "%99 alışmama ihtimalin yok" falan diyor, gerçekten Apple arayüzüne aşığım.