1200-2000 TL arası mouse önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QetLuin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 723
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Bütçe
1200-2000 biraz aşabilirim

Tamamdır bayramdan sonra alacağım inşallah teşekkürler bir de bayram indirimine falan girse miss.

Destekte durumumu yazsam anlaşırız gibime geliyor Wraith desteğinden herkes memnun.
Wraith markalı ürünlerde iade alıyorlar ama burada yazana göre almamaları lazım. Tersi bir durum varsa yazması gerek orada. Yeterince açık olmamış.

Wraith markalı ürünlerde iade alıyorlar ama burada yazana göre almamaları lazım. Tersi bir durum varsa yazması gerek orada. Yeterince açık olmamış.

Ben aldım sorun ile karşılaşmadım ama sizin de karşılaşmayacağınız anlama gelmez sonuçta elektronik parçalar şans işi biraz açıkçası sadece mouse için değil tüm parçalar için.

Dongle tam ne işe yarıyor bir türlü anlamadım dongle almazsam 1000Hz yukarı çıkamaz mıyım mesela.

Evet çıkamazsınız. Dongle zaten o işe yarıyor ama monitörünüz kaç Hz?

Dongle tam ne işe yarıyor bir türlü anlamadım dongle almazsam 1000Hz yukarı çıkamaz mıyım mesela.

Sana fotoğraf atayım uygulmasını daha detaylı görün. Ben 8K aldım mouse beyni yandı monitör 2K olduğu için

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…