Size şöyle anlatayım Zowie EC1-b aldım zamanında uzun süre (2 yıl) kullandım ve çok iyi mouse profesyonel mouse zaten kablolu olduğu için Wireless mouse geçmek istedim ve uzun araştırmalarımda bunu almaya karar verdim. Bayağı farkını gördüm oyyy bune yahu dedim acakcası ama işte bana mı öyle geldi yoksa gerçekten öyle mi sizde alırsanız anlarız
Not: ATK X1 Series modeli 4 ayak olarak gelmekte olup eski üretim X1 ile uyumludur. Güncel satılan X1 serisi ürünler yeni tür skatez ile gelmekte olup bu ürün ile uyumlu değildir. Mouse Skates Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade...
Not: ATK X1 Series modeli 4 ayak olarak gelmekte olup eski üretim X1 ile uyumludur. Güncel satılan X1 serisi ürünler yeni tür skatez ile gelmekte olup bu ürün ile uyumlu değildir. Mouse Skates Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade...
Ben aldım sorun ile karşılaşmadım ama sizin de karşılaşmayacağınız anlama gelmez sonuçta elektronik parçalar şans işi biraz açıkçası sadece mouse için değil tüm parçalar için.