Size şöyle anlatayım Zowie EC1-b aldım zamanında uzun süre (2 yıl) kullandım ve çok iyi mouse profesyonel mouse zaten kablolu olduğu için Wireless mouse geçmek istedim ve uzun araştırmalarımda bunu almaya karar verdim. Bayağı farkını gördüm oyyy bune yahu dedim acakcası ama işte bana mı öyle geldi yoksa gerçekten öyle mi sizde alırsanız anlarız
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot Paket İçeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alköllü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendil Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.
Malzeme: 0.8 mm, sert PTFE Universal Dot Paket İçeriği: 40 adet dot skatez 2 adet alköllü mendil 2 adet yapışkan çıkarıcı mendil Modellere özel kesim paketler 2 set içermektedir.
Ben aldım sorun ile karşılaşmadım ama sizin de karşılaşmayacağınız anlama gelmez sonuçta elektronik parçalar şans işi biraz açıkçası sadece mouse için değil tüm parçalar için.