Bütçe
1200-2000 biraz aşabilirim
Size şöyle anlatayım Zowie EC1-b aldım zamanında uzun süre (2 yıl) kullandım ve çok iyi mouse profesyonel mouse zaten kablolu olduğu için Wireless mouse geçmek istedim ve uzun araştırmalarımda bunu almaya karar verdim. Bayağı farkını gördüm oyyy bune yahu dedim acakcası ama işte bana mı öyle geldi yoksa gerçekten öyle mi sizde alırsanız anlarız :):)

Tamamdır bayramdan sonra alacağım inşallah teşekkürler bir de bayram indirimine falan girse miss.

Reis genelde fingertrip elim büyük olduğundan ama oyunda claw a geçiyorum m3'ü alayim ben olmadı iade şansım var.
Wraith'ten alacaksan iade şansı yok. Ambalajı açılan ürünlerde iade almıyorlar.
1743257585163.webp

Destekte durumumu yazsam anlaşırız gibime geliyor Wraith desteğinden herkes memnun.

Eğer bütçeniz varsa bunları aldın derim.

Wraith markalı ürünlerde iade alıyorlar ama burada yazana göre almamaları lazım. Tersi bir durum varsa yazması gerek orada. Yeterince açık olmamış.

Ben aldım sorun ile karşılaşmadım ama sizin de karşılaşmayacağınız anlama gelmez sonuçta elektronik parçalar şans işi biraz açıkçası sadece mouse için değil tüm parçalar için.

Eğer bütçeniz varsa bunları aldın derim.

Dongle tam ne işe yarıyor bir türlü anlamadım dongle almazsam 1000Hz yukarı çıkamaz mıyım mesela.

Dongle tam ne işe yarıyor bir türlü anlamadım dongle almazsam 1000Hz yukarı çıkamaz mıyım mesela.

Evet çıkamazsınız. Dongle zaten o işe yarıyor ama monitörünüz kaç Hz?

Sana fotoğraf atayım uygulmasını daha detaylı görün. Ben 8K aldım mouse beyni yandı monitör 2K olduğu için:)

Dosya Ekleri

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    1,3 MB · Görüntüleme: 150