Bütçe
1200-2000 biraz aşabilirim
Normalde finger hocam ama oyunda claw galiba.

Dediğim fare Palm ve Claw için uygun. Tabii karar senin Darmoshark önerme nedenim evet düz ilk model olan M3 kasa olarak sorunluydu ama ondan sonra çıkardıkları hiçbir üründe kronik bir sorun yoktu. Evet kasası taş gibi diyeceğimiz sağlamlıkta değil ama gidip güç testi uygulamadığınız sürece zarar verebileceğiniz kadar kırılgan da değil. Günümüzdeki ortalama kasa kalitesine sahip bir fare ile aynı kalitede 55 gram gibi bir hafifliğe düşmek için bir miktar kasadan feragat ediyorlar illa.

Dediğim fare palm ve claw için uygun. Tabii karar senin Darmoshark önerme nedenim evet düz ilk model olan M3 kasa olarak sorunluydu ama ondan sonra çıkardıkları hiçbir üründe kronik bir sorun yoktu. Evet kasası taş gibi diyeceğimiz sağlamlıkta değil ama gidip güç testi uygulamadığınız sürece zarar verebileceğiniz kadar kırılgan da değil. Günümüzdeki ortalama kasa kalitesine sahip bir fare ile aynı kalitede 55 gram gibi bir hafifliğe düşmek için bir miktar kasadan feragat ediyorlar illa.

Tamamdır olmadı bunu alırım ya da Syrox v8.

Dediğim fare palm ve claw için uygun. Tabii karar senin Darmoshark önerme nedenim evet düz ilk model olan M3 kasa olarak sorunluydu ama ondan sonra çıkardıkları hiçbir üründe kronik bir sorun yoktu. Evet kasası taş gibi diyeceğimiz sağlamlıkta değil ama gidip güç testi uygulamadığınız sürece zarar verebileceğiniz kadar kırılgan da değil. Günümüzdeki ortalama kasa kalitesine sahip bir fare ile aynı kalitede 55 gram gibi bir hafifliğe düşmek için bir miktar kasadan feragat ediyorlar illa.

Fingertrip içinde uygun değil mi biraz daha fazla yoğunluk olarak öyle kullanıyorum çünkü.

Cevap veremedim kusura bakmayın.

Fiyatta anlaşabilirsek olabilir hoşuma gitti.

Glorious eskiden iyiydi diye biliyorum Minecraft faresi diye de geçiyordu.
R1 aim almak neden zorlaşıyor hafif olması aimi neden zorlaştırsın.

Bu da aklımdaydı sonra vazgeçtim pek malzemesi kaliteli değil dendi.

Hocam aula F75 aldım kuponda geldi ben kuponu sınırsız bende kalıyor sandım 1 hafta sonra kupon bitmiş yoksa çok ucuza direkt alacaktım Ajazz'ı.

Çok mu büyük elim ya tutuş şeklimi değişsem denesem daha doğrusu.
Hocam bakabilirsiniz ikinci el kategorisinde ilanım var. https://techolay.net/sosyal/konu/scyrox-v8-8k-kablosuz-gaming-mouse.100752/

Şu an R1 kullanıyorum ama dediğim gibi CS'de aim almak bayağı zorlaşıyor

2 aydır denemek için R1 kullanıyorum ve söylemiş olduğunuz zorluğa hiç denk gelmedim. R1 bana kalırsa orta segmentte bir mouse fakat kronik sorunları var. Onun dışında aim alma zorluğu yok. Aim bir noktada bilek işi.

Hocam baktım fiyatı da benim için iyi ama sarı renk bozuyor be öyle biraz da renkli bu tür şeylere karşıyım biraz siyah ya da beyaz olsa alabilirdim aslında.
Benim setupta hiç sarı yok ama Cyberpunk rengi olduğu için aldım gayet iyi duruyor tabi zevk meselesi. Wraith Spirit Of Aim mousepad alacaktım bunun yanına tabi değişmek zorundayım şimdi ama mavi rengiyle çok iyi uyuyordu. Biraz pazarlık yapabiliriz ama rengi size hitap etmediyse bir şey diyemem.

Tamamdır olmadı bunu alırım ya da Syrox v8.

Fingertrip içinde uygun değil mi biraz daha fazla yoğunluk olarak öyle kullanıyorum çünkü.

M3 fingertip için uygun değil. Hangi tutuş tarzı ana tutuşun ona göre bir fare seçmen lazım. Hiçbir fare ile rahat bir şekilde aynı anda tüm tutuş tarzlarını kullanamazsın.