Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...
M800 Ultra'nın yanına bir mouse almanın pek bir mantığı yok, illa alacağım derseniz Razer Cobra alıp cebinizde para bırakabilirsiniz. Kablolu olduğu için sıkıntı olabilir.
Onun dışında A950 Pro alınabilir.
M800 Ultra'nın yanına bir mouse almanın pek bir mantığı yok, illa alacağım derseniz Razer Cobra alıp cebinizde para bırakabilirsiniz. Kablolu olduğu için sıkıntı olabilir.
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Cobra RZ01-04650100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İyi ki almışım diyorum. Fiyatı şaka gibi.
Gümrük işi biraz sıkıntı değil mi?
Geçen TP'de bir video atmıştım onu izlediyseniz kargo dahil ücretiyle gümrüğe takılma ihtimali var gözüküyor.
Sonraki cümlesinde de "büyük ihtimalle 30 Euro sınırı gelince yine hesaplanmaya devam edilecek." demiş. Haklı olabilir, ancak kağıt üstünde ve kaynaklara göre gümrükte kargo hesaplanmiyor. Ancak Türkiye'de hiçbir şeyde kağıt üstünde yazanlara göre hareket edilmiyor...
hocam ceviriden olduğu kadarıyla şu şekil bir yazı yazıyorum siparişteki notlar bölümüne
Hello, due to Turkish customs rules, products over 30 euros cannot pass through customs.
I request you to show a lower price for the product.
It would be much better for me if you send it via YunExpress. tabi buraya tc no yazacağım ekstra olarak.