Bütçe
1200
Eliniz kaç cm tutuş tipiniz nedir?

1200 TL Wireless Gaming mouse ne önerirsiniz M800 Ultra'nın yanına alacağım ben https://www.whatgeek.com/products/ajazz-aj199-pro-4k-wireless-gaming-mouse bu modeli düşündüm ama yine de danışmak istedim sizlere.
M800 Ultra'nın yanına bir mouse almanın pek bir mantığı yok, illa alacağım derseniz Razer Cobra alıp cebinizde para bırakabilirsiniz. Kablolu olduğu için sıkıntı olabilir.
Onun dışında A950 Pro alınabilir.

Ajazz'i alabilirsiniz.

M800 Ultra'nın yanına bir mouse almanın pek bir mantığı yok, illa alacağım derseniz Razer Cobra alıp cebinizde para bırakabilirsiniz. Kablolu olduğu için sıkıntı olabilir.
Malzeme kalitesini dışarı koyunca Ajazz önde hocam, 52840 var.

Hocam cobra maalesef 1500TL oldu.
İyi ki almışım diyorum. Fiyatı şaka gibi.

Ajazz'i alabilirsiniz.

Malzeme kalitesini dışarı koyunca Ajazz önde hocam, 52840 var.
Gümrük işi biraz sıkıntı değil mi?
Geçen TP'de bir video atmıştım onu izlediyseniz kargo dahil ücretiyle gümrüğe takılma ihtimali var gözüküyor.

Hocam gümrükte sorun olur mu Ajazz 30 Euro'yu kıl payı geçiyor indirim kodu ve kargo dahil fiyatı ile.
Sorun olmaz. Whatgeek'e rica edin aldiktan sonra. Ürünün fiyatını düşük gösterirler.

Hocam cobra maalesef 1500TL oldu.
İyi ki almışım diyorum. Fiyatı şaka gibi.

Gümrük işi biraz sıkıntı değil mi?
Geçen TP'de bir video atmıştım onu izlediyseniz kargo dahil ücretiyle gümrüğe takılma ihtimali var gözüküyor.
Attığınız videoda adam "büyük ihtimal" diyor, kesin konuşmamış. Bir iddia, ihtimal.

Hocam gümrükte sorun olur mu Ajazz 30 Euro'yu kıl payı geçiyor indirim kodu ve kargo dahil fiyatı ile.
Ki Whatgeek desteği süper, gümrükten geçmesi için ellerinden geleni yaparlar.

Sorun olmaz. Whatgeek'e rica edin aldiktan sonra. Ürünün fiyatını düşük gösterirler.

Attığınız videoda adam "büyük ihtimal" diyor, kesin konuşmamış. Bir iddia, ihtimal.

Yapmış olduğum deneyimlerde o kargo parası hep gümrükte hesaplanıyordu diyor. Ürün fiyatını düşük göstermeyle çözülebilirse olabilir.

Yapmış olduğum deneyimlerde o kargo parası hep gümrükte hesaplanıyordu diyor. Ürün fiyatını düşük göstermeyle çözülebilirse olabilir.
Sonraki cümlesinde de "büyük ihtimalle 30 Euro sınırı gelince yine hesaplanmaya devam edilecek." demiş. Haklı olabilir, ancak kağıt üstünde ve kaynaklara göre gümrükte kargo hesaplanmiyor. Ancak Türkiye'de hiçbir şeyde kağıt üstünde yazanlara göre hareket edilmiyor...

hocam ceviriden olduğu kadarıyla şu şekil bir yazı yazıyorum siparişteki notlar bölümüne

Hello, due to Turkish customs rules, products over 30 euros cannot pass through customs.
I request you to show a lower price for the product.
It would be much better for me if you send it via YunExpress. tabi buraya tc no yazacağım ekstra olarak.