12000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
12000
Arkadaşlar 12999 TL'ye Nothing Phone (1) aldım. İçeriği bakımından çok çok rahat ve zaten saf Android desteği sayesinde kendi belirlediğim Redmi markasına kıyasla çok daha sade yapıda. Babam için almıştım gayet güzel kullanabiliyor. A35 konusunda ise bütçeden dolayı araştırmadım. Herkese teşekkür ederim.

Güncellemesi bitiyor. Güncelliğini yitirince zaten hiçbir telefon düzgün çalışmıyor.
Katılmıyorum, güncellemesi biten S20 serisi halen taş gibi çalışıyor. Hatta bunu S8, S9 ve S10 serisi için de söyleyebiliriz.

Burada kendi fikrimi belirtmek isterim. Eski kullandığım cihazım Mi9t Pro 2019 Q2 model bir amiral gemisi. 6 yaşında olmasına rağmen cihazın tek sıkıntısı batarya oldu, yakın zamanda yenisini aldım en azından denemek için. Gayet mükemmel bir cihaz, batarya probleminden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Konuya gelelim, babam MI8 Lite 2018 Q2 model cihazı ki o zamanlar segment olarak ortanın da altında bir cihaz 6 seneye yakın olmuş alalı. Bu zamana kadar kullanmasına rağmen hiçbir problem yaşamadık, aynı batarya sorunundan dolayı değiştirmek durumunda kaldım. Şimdi güncelleme bitti derken ne olması gerekiyor onu anlayamadım. Bitsin abi bırak, cihaz iyi zaten sorun batarya. Bu konuyu şöyle de anlatabilirim; çoğu akıllı telefonun aldığı güncelleme 2 yıl oluyor, zaten o olmazsa 2. senede batarya problemlerinden dolayı sorunlar başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…