Bütçe
12000

Xenome

Başarılı
Güncel ve yakın zamanda açık olan bir konu olmadığı için yeni konu açıyorum. Ailem için 12000 TL'ye kadar telefon önerileriniz nelerdir? Halihazırda 5 senedir Xiaomi kullanıyor. Sıradaki telefonu da Xiaomi almayı düşünüyorum. Mümkünse ekranı AMOLED, bataryası 5000 civarı. Diğer özellikleri önemli değil.

Nothing Phone 1 almayın.

Güncel ve yakın zamanda açık olan bir konu olmadığı için yeni konu açıyorum. Ailem için 12000 TL'ye kadar telefon önerileriniz nelerdir? Halihazırda 5 senedir Xiaomi kullanıyor. Sıradaki telefonu da Xiaomi almayı düşünüyorum. Mümkünse ekranı AMOLED, bataryası 5000 civarı. Diğer özellikleri önemli değil.

Güncellemesi bitiyor. Güncelliğini yitirince zaten hiçbir telefon düzgün çalışmıyor.

3 yıllım cihaz alıcağınıza A35 alın.

Niye güncelleme bitti diye oda bitti değil o halde 3 yıl daha gider.
Ama ben ondan bahsetmiyorum 3 yıllık cihaz 13000TL zamanında amiral gemisiydi ama zamanında. Artık orta segment sayılır. Samsung A35 2024 çıkışlı bir cihaz. O varken daha iyidir. Ama 3 yıl önce yani ilk çıktığında zaten iyiydi. Artık orta segment sayılır. S21 gibi değil yada IPhone 13 gibi değil. Yani hala amiral gemisi sayılmıyor.