Önerebileceğiniz bir hazır sistem var mı acaba? Bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim. AMD Ekran kartlı sistemler de olur benim için.Anakart giriş seviye, pasif soğutmasız, tek M2 slotlu bir model.
İşinizi görmez.
RAM'lerin CL değeri rezalet. Ayrıca tam olarak ne çip çıkacağı kesin değil.
9900X3D aradaki farka değmez. 9950X daha iyi bir tercih olur onun yerine.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 125.000 TL
Önerebileceğiniz bir hazır sistem var mı acaba? Bilgilendirme için de ayrıca teşekkür ederim. AMD Ekran kartlı sistemler de olur benim için.
Şuna bakabilirsiniz.
@20424 hazır sistem olarak daha iyi önerilerde bulunabilir, AMD tarafına bayadır bakmadım ben.
@softcore, biraz göz gezdirdim NVIDIA hazır sistemler içler acısı, hem tam olarak istediğimiz parçaları seçemiyoruz hem de 100.000 TL'ya yaklaşıyor, bu rakama 5080 sistem toplanır.
İşlemci seçimini sizin kullanım senaryonuza göre seçmek lazım, oyun ağırlıklı bir sistem için tek ccd 9800X3D seçilmeli.
@LH44, güzel 9070XT sistem çıkar ama arkadaş istemiyor, bir de render işi falan varsa NVIDIA seçmek lazım.
İşlemci seçimini sizin kullanım senaryonuza göre seçmek lazım, oyun ağırlıklı bir sistem için tek ccd 9800X3D seçilmeli.
@LH44, güzel 9070XT sistem çıkar ama arkadaş istemiyor, bir de render işi falan varsa NVIDIA seçmek lazım.
@softcore, biraz göz gezdirdim NVIDIA hazır sistemler içler acısı, hem tam olarak istediğimiz parçaları seçemiyoruz hem de 100.000 TL'ya yaklaşıyor, bu rakama 5080 sistem toplanır.
9070XT sistemlerine göz atabilirim; dediğim gibi, ay başından sonra satın almak istiyorum.
@softcore, özelleştirmelere sürprizbozan kısmından bakabilirsiniz.
9800x3d işlemci kalmamış, o yüzden 7800x3d seçili.
Başka bir 9800x3d sistem.
2. Sisteme benzer bir sistemi tek tek toplarsak 83-85 civarına çıkıyor, 1. Sistem tek tek toplarsak 76-77 civarına çıkıyor.
2. Sisteme benzer bir sistemi tek tek toplarsak 83-85 civarına çıkıyor, 1. Sistem tek tek toplarsak 76-77 civarına çıkıyor.
Çok teşekkür ederim hocam; önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için. Kafam biraz karıştı, bu yüzden biraz daha araştırıp büyük ihtimalle öyle karar vereceğim.@softcore, özelleştirmelere sürprizbozan kısmından bakabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam; önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için. Kafam biraz karıştı, bu yüzden biraz daha araştırıp büyük ihtimalle öyle karar vereceğim.
Benim size tavsiyem 9800X3D ve 5070 Ti Veya 9070XT bir sistemi tek tek toplamanız olur, hazır sistemlerde çok fazla oynama yapıyorlar, F/P bulmak zor oluyor.
Bende adam akıllı bir sistem bulamadım. Yani ya pahalı, ya da bir yerden elde kalıyor.Benim size tavsiyem 9800X3D ve 5070 Ti Veya 9070XT bir sistemi tek tek toplamanız olur, hazır sistemlerde çok fazla oynama yapıyorlar, F/P bulmak zor oluyor.
İyi takip edilmesi lazım.
Şuan için tek tek toplamak en iyi seçenek.
Bende adamakıllı bir sistem bulamadım. Yani ya pahalı, ya da bir yerden elde kalıyor.
İyi takip edilmesi lazım.
Şu an için tek tek toplamak en iyi seçenek.
Sadece yukarıdaki 7800X3D olan sistem kabul edilebilir seviyede, onun dışında beyin yakacak şekilde sistemler hazırlamışlar, birinde işlemci seçtirmiyor, birinde adamakıllı anakart yok, birinde RAM yükseltmesi 6.000 TL, hiçbir şey olmasa kasa PSU, soğutucu seçtirmiyor.
Ryzen 9 9900X3D önermeme nedeniniz nedir acaba?Benim size tavsiyem 9800X3D ve 5070 Ti Veya 9070XT bir sistemi tek tek toplamanız olur, hazır sistemlerde çok fazla oynama yapıyorlar, F/P bulmak zor oluyor.
Yeni konular
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-