Yer
Aydın
Aslında genel olarak memnunum motordan ama konfor olarak biraz daha üst modele geçmeyi planlıyorum. PCX hiç sürmedim ama sürenler bisikletten kolay çok rahat diyor, frenleri falan iyi diyor. Yazın çalışıp değiştirmeyi düşünüyorum bu TR üretim olanlardan. Sizce değer mi? (125'lik bu arada Jupiter)

Ama asıl sebep frenler, TVS'nin frenleri rezalet. çok fazla kayıyor. motosiklet eğitmenleri falan çoğu ani kazada absnin hayat kurtarıcı olduğunu söylüyor.

Bence kesinlikle geçilmeli. Jupiter’dan sonra PCX konfor, sürüş kalitesi ve fren tarafında bariz seviye atlatıyor. Özellikle ABS tek başına bile ciddi avantaj, ani durumlarda farkını hissettiriyor. Yakıt tüketimi de üzmez. Bütçe uygunsa ve uzun süre kullanmayı düşünüyorsan pişman etmez diye düşünüyorum.

Gönül ister ki scooterda Yamaha'dan şaşma, Nmax - Xmax mükemmel motorlar ama fiyat konusunda acımasızlar. Eskiden olsa 250k'ya yuh derdim de şimdi 190'a anca kurtarıyor. Biraz alçak yere yakın bir motor. Segmentinin ortasında yer alıyor tam olarak. Özellikleri gıdım gıdım verdiler motora. Şu anda arkada ABS yok sanırsam o da birkaç seneye anca gelir.

Uzun lafın kısası temiz Xmax-Nmax düşürebilirsen kaçırma, ama şans. Olmazsa çek Honda'yı her zaman piyasası var.

Gönül ister ki scooterda Yamaha'dan şaşma, NMAX - XMAX mükemmel motorlar ama fiyat konusunda acımasızlar. Eskiden olsa 250K'ye yuh derdim de şimdi 190'a anca kurtarıyor. Biraz alçak yere yakın bir motor. Segmentinin ortasında yer alıyor tam olarak. Özellikleri gıdım gıdım verdiler motora. Şu anda arkada ABS yok sanırsam o da birkaç seneye anca gelir.

Uzun lafın kısası temiz XMAX-NMAX düşürebilirsen kaçırma ama şans. Olmazsa çek Honda'yı her zaman piyasası var.

XMAX'te çok güzel aslında ama 2. el motor alma konusunda kafamda soru işaretleri oluyor. Malum TR'de güven olmuyor kimseye. Çok torklu güzel makine arkası artçı için keyifli, a1 ehliyet alırken hocam sürdürmüştü bi kere acayip keyifliydi.