Detaylar
Kim cevapladı?Hocam önce nasıl bir koku istediğinize karar verseniz?
Bunun için uygun fiyatlara sahip olan Zara parfümlerini mağazalarına gidip deneyebilirsiniz.
Deneme aşamasında yorumlarını ve deneyimleri internetten kontrol edip alırsanız ortada da kalmazsınız.
Bunun için uygun fiyatlara sahip olan Zara parfümlerini mağazalarına gidip deneyebilirsiniz.
Deneme aşamasında yorumlarını ve deneyimleri internetten kontrol edip alırsanız ortada da kalmazsınız.
Yiğidowski
Üstün
Mad niche serisinden narcotic,bruno Gold veya draco.
dewberry
Üstün
Öncelikle mAd, bargello gibi markaları bırak. Partiden partiye koku farkı oluyor ve su gibiler (niche serisini denemedim ancak pel bir şey beklemiyorum.). Ben orjinalini almadan önce Dadya'dan mini esansını alıyorum ve en isabetli o çıkıyor genelde. Siyah renkli şişeli Velvet Orchdi olanını bir kere denedim cidden kalıcılıgı iyi idi. Ben ugraşamam dersen al dadyadan keyfine bak.1250 TL parfüm önerisi olan var mı? Nasıl bir şey istediğimi bende pek bilmiyorum ama kokusu çok da yoğun olmasın. Bir o kadarda hissedilsin kalıcı olsun istiyorum.
@Kaays Noldu hocam.
Ha ben ugraşabilirim dersen esans al evde yap. Yuzde 40 oran ile yaparsan kıyafetinden yıkanana, cildinden ise 1-2 gune kadar çıkmaz. Bazı firmalar satıyor saf esansını.
İmitasyon istemiyorsan saf bir koku istiyorsan esans karıştırarak deneysel kendi parfumunu yapabilirsin.
Ancak yine son önerim butçe arttırıp orjinal bir şey alın. Bu fiyata BRUT, The Secret'tan daha öteye orjinal parfum yok.
Koku önerisi isterseniz bunlar benim kullandıklarım;
-Al-Qurashi Blend
-Ajmal Carbon
-Tom Ford Vanilla Sex
-Tom Ford Velvet Orchid
-Tom Ford Black Orchid (halk zibidisi öğrendiği için her yerde bu kokuyu almanız normal, en son 2014 civarı kullandım sonrada ismi çıktı zaten. unik değil artık. Alırsan Gold şişeyi al, revize versiyon ve edparfum formatında, siyah gold şişe edt, full siyah ve altın edp. Bulursam deneyeceğim. Ayrıca not duşmekte fayda var. Black Orcid Siyah şişe 2006 çıkışlı bir bayan parfumu ve erkeklerin yoğun kullanımı uzerine unisex olmuş durumda ancak Fragnantica halen daha bayan olarak saymakta. Gold ise yanlışım yoksa 2021 çıkışlı ve unisex diye geçiyor resmiyette.)
- One Million Elixir
-Tom Ford Noir Extreme
-Avon Elite Gentlemen (ucuz ve guzel koku arayanlara)
-Davidoff Cool Water
-Creed AVENTUS (her köşede var artık maalesef.)
-Azerro Wanted
ih4terain
Başarılı
Öncelikle mad, bargello gibi markaları bırak. Partiden partiye koku farkı oluyor ve su gibiler (niche serisini denemedim ancak pel bir şey beklemiyorum.). Ben orijinalini almadan önce Dadya'dan mini esansını alıyorum ve en isabetli o çıkıyor genelde. Siyah renkli şişeli velvet orchdi olanını bir kere denedim cidden kalıcılıgı iyi idi. Ben ugraşamam dersen al dadyadan keyfine bak.
Ha ben ugraşabilirim dersen esans al evde yap. Yuzde 40 oran ile yaparsan kıyafetinden yıkanana, cildinden ise 1-2 gune kadar çıkmaz. Bazı firmalar satıyor saf esansını.
İmitasyon istemiyorsan saf bir koku istiyorsan esans karıştırarak deneysel kendi parfumunu yapabilirsin.
Ancak yine son önerim bütçe arttırıp orijinal bir şey alın. Bu fiyata brut, the Secret'tan daha öteye orijinal parfum yok.
Koku önerisi isterseniz bunlar benim kullandıklarım;
-Al-qurashi blend.
-Ajmal Carbon.
-Tom Ford vanilla sex.
-Tom Ford velvet orchid.
-Tom Ford Black orchid (halk zibidisi öğrendiği için her yerde bu kokuyu almanız normal, en son 2014 civarı kullandım sonra da ismi çıktı zaten. Unik değil artık. Alırsan Gold şişeyi al, revize versiyon ve edparfum formatında, siyah Gold şişe edt, Full siyah ve altın EDP. Bulursam deneyeceğim. Ayrıca not duşmekte fayda var. Black orcid siyah şişe 2006 çıkışlı bir bayan parfumu ve erkeklerin yoğun kullanımı uzerine unisex olmuş durumda ancak fragnantica halen daha bayan olarak saymakta. Gold ise yanlışım yoksa 2021 çıkışlı ve unisex diye geçiyor resmiyette.)
- One million Elixir.
-Tom Ford noir Extreme.
-Avon Elite gentlemen (ucuz ve guzel koku arayanlara)
-Davidoff cool water.
-Creed aventus (her köşede var artık maalesef.)
-Azerro wanted.
Hocam orijinale bütçe olsaydi konuyu acmazdi diye dusunuyorum arkadas.
Benim elimde orijinal stronger with you ve madin muadili var. Açıkçası orijinali sikmaya pek gerek duymuyorum. Tabii ki kokular arasinda farklar var, ikisini de kullanmayan anlayamaz ama bilmeyen gercek saniyor. Kalicilik olarak da mad fena degil bargellodan bin kat daha iyidir.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-