emilbreivik

Uzman
Exodia ve Blade kötü. Üçü arasından Kioxia tabii.
Sadece dayanıklılık konusuna değinirsem: Metal USB almalısın. Attıkların plastik gibi bir şey. Dayanıklılık bu sayede olur. Kioxia hakkında pek bilmiyorum.

Bu üçünü karşılaştırdım, aralarındaki en kötüsü Cruzer Blade'di ama yine de sormak istedim. Çünkü Cruzer Blade USB 2.0'ken diğerleri 3.2 falandı sanırım.

Önerdiğiniz farklı sağlam USB'ler varsa önerilerinize açığım. Ben sadece üst sıralamalarda bunları gördüğüm için attım.

Bu üçünü karşılaştırdım, aralarındaki en kötüsü Cruzer Blade'di ama yine de sormak istedim. Çünkü Cruzer Blade USB 2.0'ken diğerleri 3.2 falandı sanırım.

Önerdiğiniz farklı sağlam USB'ler varsa önerilerinize açığım. Ben sadece üst sıralamalarda bunları gördüğüm için attım.
Bütçeniz ne?

Piyasaya hakim değilim.

Belirli bir bütçem yok, sadece pahalı olmasın. Yani bu attıklarım maksimum 350 TL civarında bulunabiliyor, önerdiğiniz farklı marka ve model USB varsa eğer 400-450 TL civarında olabilir.

64 GB modelini kullanıyorum, tavsiye ederim. Yazma okuma hızı fena değil ancak yüksek boyutlu dosya yazarken fazla ısınıp hız düşürüyor. Tek eksisi bu. Onun dışında bayağı sağlam. Bendeki çamaşır makinesinde yıkandı ama çalışmaya devam ediyor.