mukar41

Uzman
Merhaba. Herkese iyi günler. Sistem topladım. Aldığım PSU MSI A1250GS modeli. Sistemimde sadece ekran kartı eksik. Yakın zamanda onu da alacağım.

Yalnız bir sorum olacaktı, bilenler yanıtlarsa sevinirim. Bildiğiniz üzere ekran kartları farklı soket tiplerinde olabiliyor. Benim PSU'da 2 adet 12V2x6 çıkış var. Diyelim ki alacağım ekran kartı 3x8 pin veya 2x8 pin. Ben bunu nasıl bağlayacağım? Bu kablo ekran kartıyla beraber mi geliyor ya da haricen almam mı gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartıyla beraber PCIe kablosu gelmez ama AMD tarafından 9070 XT alacaksanız Nitro veya Taichi tercih edebilirsiniz. Bu iki model yeni tip 12VHPWR kullanıyor. Ya da PSU'yu tek 12V-2x6 ve daha fazla PCIe çıkışı olan bir PSU ile değiştirebilirsiniz. MSI MAG A1000GLS gibi.

Ekran kartıyla beraber PCIe kablosu gelmez ama AMD tarafından 9070 XT alacaksanız Nitro veya Taichi tercih edebilirsiniz. Bu iki model yeni tip 12VHPWR kullanıyor. Ya da PSU'yu tek 12V-2x6 ve daha fazla PCIe çıkışı olan bir PSU ile değiştirebilirsiniz. MSI MAG A1000GLS gibi.
Anladım, teşekkürler.