Merhaba, sistemimi güncelliyorum, AM5'e geçeceğim. Alacağım işlemci 7800x3D, birkaç sene götürmesini istiyorum. Anakart konusunda kafam çok karıştı açıkçası, belirlediğim bütçede bir sürü anakart var ve farklı chipsetlere sahipler. Bütçenin çok fazla üstüne çıkmak istemiyorum fakat gerçekten değecek ise değerlendirebilirim. 2 adet M.2 SSD takacağım, fakat ileride bu artabilir. Renk veya marka gibi takıntılarım yok, kaliteli olduktan sonra önemli değil. Aklımdaki bazı anakartlar;
www.akakce.com
www.akakce.com
Şimdi linkleri kopyalarken farkettim, X670e Tomahawk indirimde, dün baktığımda Gaming Plus'tan daha pahalıydı. Mesela kafamı karıştıran ikisi de aynı chipsete sahip ve hatta Gaming Plus'ın avantajları daha fazla (yanlış görmediysem), fakat Tomahawk daha pahalı idi. Sebep malzeme kalitesi mi? VRM,PCB bunlar pek bildiğim konular değil, bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Şimdi linkleri kopyalarken farkettim, X670e Tomahawk indirimde, dün baktığımda Gaming Plus'tan daha pahalıydı. Mesela kafamı karıştıran ikisi de aynı chipsete sahip ve hatta Gaming Plus'ın avantajları daha fazla (yanlış görmediysem), fakat Tomahawk daha pahalı idi. Sebep malzeme kalitesi mi? VRM,PCB bunlar pek bildiğim konular değil, bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.