13.000 TL bütçede TCL 27G64 alınır mı?

Bütçe
13.000 TL

owyeah

Uzman
Merhaba. Bütçem 13.000 TL civarı. Ağrlıklı olarak Battlefield 1 oynuyorum. Arada DotA 2 ve CS atıyorum. Önümüzdeki süreçte hikayeli oyunlara başlama niyetindeyim.

Bu monitörü almayı düşünüyorum. Bu bütçede önerir misiniz? Ya da başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
TCL monitörlerle alakalı genel olarak QC şikayeti mevcut TR'de sipariş edenler tarafından ama sorunsuzuna denk gelirsen bu bütçede rakipsiz.
Teşekkürler. Çoğu kişi rekabetçi oyun oynuyorsan IPS panel bak demiş. Bu TCL monitörde büyük bir sorun mu ki anlamadım.

Ben bi' HDR açtım, bir de local dim yüksek yaptım. Benim için güzel oldu. Öyle ekranıma nur filan inmiyor ama başkalarında inmiş halde. Berkay Hocanın dediği fabrika çıkışı panel sıkıntısı sanırım. Panellerin fos/ kalite oranı kötü durumda ya da millet MiniLed monitörü çok kötü ayarlıyor.

Bu bütçede başka MiniLed de yok gibi. Renk gamutu olarak IPS'ler yanına gelemez bu panel tipine.

Monitörün en büyük defosu: Monitörün standı kötü durumda. Bağımsız monitör standına ihtiyaç var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…