squex 3
Başarılı
Hepsiburada üzerinde 17.000 TL bakiyem var. Normalde KTC M.27t6s sipariş vermiştim fakat internette hiç kullanıcı yorumu yoktu, o yüzden iptal ettim. Üzerine 4.500 koyup TCL modeli almayı düşünüyorum. Kafamda 13.000 TL'lik TCL 27G64 modelini almak da var. 17.000 TL kuponun üstüne 4.500 koyup TCL'yi almaya değer mi? OLED bu bütçede 2 sebeple düşünmüyorum: 1. Masam pencerenin önünde ve güneş alıyor. 2. Bu bütçede Hepsiburada üzerinde OLED model yok fazla. Samsung'un var, o da 200 nit.
Alacağım monitörü bozulmazsa 4 yıl kullanacağım en az. Şu anki sistemim 4060 mobil laptop. 2 sene sonra kardeşim liseye geçince ona vereceğim laptopu, yani 2 sene sonra yükselteceğim sistemimi. Geleceğe dönük olması adına 320 Hz de aklımı çeliyor.
Monitör ile yaptıklarım da genelde statik şeyler oluyor okul döneminde. Monitörün sol kısmında notebook'ım ve Gemini açık durur hep. Sağ tarafında ise YT Music ve PDF, WP falan oluyor genelde.
Alacağım monitörü bozulmazsa 4 yıl kullanacağım en az. Şu anki sistemim 4060 mobil laptop. 2 sene sonra kardeşim liseye geçince ona vereceğim laptopu, yani 2 sene sonra yükselteceğim sistemimi. Geleceğe dönük olması adına 320 Hz de aklımı çeliyor.
Monitör ile yaptıklarım da genelde statik şeyler oluyor okul döneminde. Monitörün sol kısmında notebook'ım ve Gemini açık durur hep. Sağ tarafında ise YT Music ve PDF, WP falan oluyor genelde.
Son düzenleyen: Moderatör: