Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 13.000 TL
A36 bakın derim.Merhaba, 13.000 TL'ye kadar telefon bakıyorum. Aklımda yurt dışı POCO X7 Pro almak var. Ama bu telefonu çok seveni de gördüm, alma pişman olursun diyeni de. Bu bütçede öneriniz var mıdır?
- Makaleler
- 6
Merhaba, 13.000 TL'ye kadar telefon bakıyorum. Aklımda yurt dışı POCO X7 Pro almak var. Ama bu telefonu çok seveni de gördüm, alma pişman olursun diyeni de. Bu bütçede öneriniz var mıdır?
POCO X serisi sorunları söylenen bir seri genel olarak. Oyuncuysan POCO F serisi bakabilirsin.
Sıfır TR cihazı olarak A36 ile Realme 12+ var bu bütçede.
asimavi1538
Uzman
POCO X serisi sorunları söylenen bir seri genel olarak. Oyuncuysan POCO F serisi bakabilirsin.
POCO X serisi gerçekten kronık sorunlu mu?
Çok oyun oynayan birisi değilim, telefonu genel kullanım için alacağım. 7X Pro'nun yurt dışı fiyatı çok cazip geldi fakat bazı problemleri var galiba. Realme serisi genellikle önerilmiyor fakat sebebini bilmiyorum. Ama A36 modeline bakabilirim.
- Makaleler
- 6
Çok oyun oynayan birisi değilim, telefonu genel kullanım için alacağım. 7X Pro'nun yurt dışı fiyatı çok cazip geldi fakat bazı problemleri var galiba. Realme serisi genellikle önerilmiyor fakat sebebini bilmiyorum. Ama A36 modeline bakabilirim.
TR de A36 bakabilirsin. Realme 12+ da iyidir hangisi hoşuna giderse.
Burada yurt dışı olarak Xiaomi T serisi Xiaomi Mi serisi ya da POCO F serisi bir cihaz bulursan bize söyleyebilirsin. Malum yurt dışı piyasasını bilmiyorum.
Bende genel olarak öyle gördüm fakat fiyatı uygun geldi, bu bütçede daha uygun bir şey bulamadım.
- Makaleler
- 6
X3 Pro vardı. X6 vardı öncekilerdede vardı bayağı. Genel olarak X serisi yerine F öneriyorum.
A36 15 bin TL'den aşağı yok. 256 GB alınırsa daha pahalı. Kutusu boş olduğundan buna kılıf ve şarj cihazı da eklenince 16 bin TL'yi aşıyor. İşlemcisi Snapdragon olsa bile Samsung üretimi verimsiz, performansı ve çekim gücü düşük, ısınan bir işlemci. Almanızı önermem.Çok oyun oynayan birisi değilim, telefonu genel kullanım için alacağım. 7X Pro'nun yurt dışı fiyatı çok cazip geldi fakat bazı problemleri var galiba. Realme serisi genellikle önerilmiyor fakat sebebini bilmiyorum. Ama A36 modeline bakabilirim.
Hayır. Kronik sorunlu olsan X3 serisiydi, onda bile yıllarca sorumsuz kullananlar vardı. X7 Pro serisi gayet stabil ve kullananlar memnun.
Son düzenleme: