13.000 TL'ye ekran kartı önerisi

Hocam, sorunlu modellere denk gelmişsiniz. AMD kabul etmişti, 5000 serisi sorunlu olduğunu ama çözdüğünü hatırlıyorum. Ama dediğiniz sorun 6000 serisinde yok. RTX 3000 serisi çoğu mining çıkma, mining da kullanılmadı falan diyenleri pek de inanmayın. Kullanılan bellekler mining için tatlı bir şeydi. Maalesef, NVIDIA da AMD gibi sorunları çoğalmaya başladı. Seçimi dikkatli yapın. Kullandığınız donanımları yazın hocam.

8 GB almak yerine onu 2'ye katlayan 16 GB AMD kart alırım daha iyi, hiç olmadı NVIDIA olarak 3080-3080 Ti gibi bir canavar varken alinmaz.

Biraz daha bütçe çıkarsa rtx 5060 öneririm Hepsiburada 15500e falan satılıyor. Ben kimseyi dinlemedim ve aldım. Başlangıçta pişman oldum çünkü herkes 9060xt 16gb derken ben 5060 almıştım. Şu an aşırı memnunum. Bu biraz da Apple Samsung işi gibi oldu. Ben yine de 5060 önereyim.

Gayet mantıklı, benim de kastettiğim buydu. Bazı arkadaşların hoşuna gitmese de kartın performansı seni tatmin ediyorsa zaten yeterlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…