Arkadaşım için kulaklık bakıyoruz. Bütçesi 13.000 TL. Kulaküstü bir model istiyor. Sanırsam aradığı tek kriter ses kalitesi ve çift cihaz bağlantısı olması. Hangi modelleri önerebilirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Android kullanıyor ama iOS geçme ihtimali var. Sennheiser biraz bütçeyi aşıyor gibi onun dışında Sony beğendi.iOS kullanıyorsa: Sony WH-1000xm5
Android'SE: Sennheiser momentum 4.
mete01
Üstün
Android kullanıyor ama iOS geçme ihtimali var. Sennheiser biraz bütçeyi aşıyor gibi onun dışında Sony beğendi.
Aslında Sennheiser her ikisinde de iyi de iPhone'da codec eksiğinden dolayı biraz eksiği var.
Sony bunu ekarte etme yolunu bulmuş. AAC gelen codeci DSEE EXTREME denilen bir yazılım(belki de yapay zeka bilemedim.) İle LDAC kalitesine çekiyor. Arkadaşım iPhone kullanıyor. Sony önerdim çok memnun. Ben de Android kullanıyorum. Sony kullanıyorum yine.
Sony’nin ses kalitesi konusunda pek yorum yapamıyorum fakat özellik bakımından rakiplerine göre gerçekten çok güzel özellikler sunuyor. Fakat menteşe kırılma gibi çok fazla şikayeti bulunmakta.
Ayrıca takma / çıkarma sensörünün üzerine bir süre sonra ter / nem oluşup algılamamaya başlıyor (en azından bende öyle oluyordu).
Ayrıca takma / çıkarma sensörünün üzerine bir süre sonra ter / nem oluşup algılamamaya başlıyor (en azından bende öyle oluyordu).
Çok araştırmamıştım fakat çok düşük ses kalitesi olmadığı sürece açık / kapalı hissettirmediği söyleniyordu.
mete01
Üstün
Sony'nin ses kalitesi konusunda pek yorum yapamıyorum fakat özellik bakımından rakiplerine göre gerçekten çok güzel özellikler sunuyor. Fakat menteşe kırılma gibi çok fazla şikayeti bulunmakta.
Çok araştırmamıştım fakat çok düşük ses kalitesi olmadığı sürece açık / kapalı hissettirmediği söyleniyordu.
Hocam ben dinlerken o farkı bayağı bayağı hissediyordum o yüzden bence önemli bir özellik.
Kulak içi kullanıyorsanız belki onda hissettiriyor olabilir.Hocam ben dinlerken o farkı bayağı bayağı hissediyordum o yüzden bence önemli bir özellik.
Aslında Sennheiser her ikisinde de iyi de iPhone'da codec eksiğinden dolayı biraz eksiği var.
Sony bunu ekarte etme yolunu bulmuş. AAC gelen codeci DSEE EXTREME denilen bir yazılım(belki de yapay zeka bilemedim.) İle LDAC kalitesine çekiyor. Arkadaşım iPhone kullanıyor. Sony önerdim çok memnun. Ben de Android kullanıyorum. Sony kullanıyorum yine.
Hocam peki bu ürün dışında alternatif bir ürün var mıdır? Yani bu fiyatta alınabilecek en sorunsuz ürün bu mudur?Sony’nin ses kalitesi konusunda pek yorum yapamıyorum fakat özellik bakımından rakiplerine göre gerçekten çok güzel özellikler sunuyor. Fakat menteşe kırılma gibi çok fazla şikayeti bulunmakta.
Arada 15.524 TL’ye Bowers & Wilkins Px7 S2e düşüyor (Amazon üzerinde) ve ses kalitesi konusunda çok övülüyor ama onun çoklu bağlantısı ve gürültü engelleme gibi özellikleri çok iyi değil. Yani sanırım Sony iyi şeçenek şu anlık ama çok da piyasayı bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.Hocam peki bu ürün dışında alternatif bir ürün var mıdır? Yani bu fiyatta alınabilecek en sorunsuz ürün bu mudur?
WH-1000XM5 güzel tercih. Amaç konfor ve ANC ise özellikle en iyisi. Ses kalitesi istiyorsanız PX7'ye çıkın.
1000XM5'in de sesi gayet kaliteli ama EQ istiyor. İyi bir eq ile keyifli hale geliyor. 3 ay oldu kullanıyorum, sorularınız varsa sorun. 25W şarj aleti ile 15 dakikada şarj oluyor uzun uzun da gidiyor, pilinden çok memnunum, konfor harika, ANC çok çok iyi, kontroller harika rakiplerine göre en zayıf yönü sesidir yine.
1000XM5'in de sesi gayet kaliteli ama EQ istiyor. İyi bir eq ile keyifli hale geliyor. 3 ay oldu kullanıyorum, sorularınız varsa sorun. 25W şarj aleti ile 15 dakikada şarj oluyor uzun uzun da gidiyor, pilinden çok memnunum, konfor harika, ANC çok çok iyi, kontroller harika rakiplerine göre en zayıf yönü sesidir yine.
Yeni konular
-
-
-
-
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-