Bütçe
13000

kutluhan

Uzman
Arkadaşlar merhaba,

Cloud Alpha 3 kullanıyorum hiç memnun değilim. Sağı solu düşmeye başladı, yenisini alacağım. CS 2 oynuyorum ve YouTube'da müzik dinliyorum. Sizce ne alayım?

Kablosuz fetişim yok. Zaten oyun oynarken kesin kablolu oynarım.

1. SS Artics Nova Pro Xbox (kablolu)
2. Logitech G PRO X 2 (kablosuz)
3. Senheiser HD 569
4. Senheiser HD 560 S
5. Senheiser HD 599 Hi-Fi
6. Beyerdinamik 900 Pro X

Sizce başka daha iyi opsiyonum var mıdır? (Edition XS'i önermeyin. Şu an ona verebilecek 20k param yok maalsef.)

Kablolu kullanıcaksan HD560 olur ama ona uygun bi ses kartına da ihtiyacın olacaktır. Kulaklığı ses kartsız kullanırsan anlamı yok. Kablosuz istiyorsan da Nova Pro Wireless en iyisi.

Kablolu kullanıcaksan HD560 olur ama ona uygun bir ses kartına da ihtiyacın olacaktır. Kulaklığı ses kartsız kullanırsan anlamı yok. Kablosuz istiyorsan da Nova Pro Wireless en iyisi.

Peki Nova Pro'nun kablolusu ile HD 560 arasında nasıl bir fark var biri diğerinden 4 k daha pahalı aradaki farka değer mi?

Studio kulaklıkları + DAC kombosu ile herhangi bir oyuncu kulaklığından daha iyi bir performans alırsın. Kablosuz ve kablolu versiyon arasında öyle çok bir ses kalite farkı yok ama tabii kablolu olduğu için düz Nova Pro daha önde. Kablosuz olanın'da ekstra avantajları var tabii.

Eğer yerleşik bi setup kullanıyosan IEM deneyebilirsin aslında.

Studio kulaklıkları + DAC kombosu ile herhangi bir oyuncu kulaklığından daha iyi bir performans alırsın. Kablosuz ve kablolu versiyon arasında öyle çok bir ses kalite farkı yok ama tabii kablolu olduğu için düz Nova Pro daha önde. Kablosuz olanın'da ekstra avantajları var tabii.

iem önerin nedir ie 200 mü

önerebileceğin bir dac var mıdır