13.000 TL'ye süpürge önerisi

Bütçe
12.000-13.000 TL

Zerolite

Yetkin
Dostlar selam,

Süpürge önerilerinizi bekliyorum. Dikey olur normal olur fark etmez ama dikey daha iyi olur, evin genelini robot süpürge süpürüyor. Üst kat ve köşeler için dikey süpürge önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Normal olarak bunu önerebilirim. Biz de yeni aldık ve beğendim açıkçası. Baya sessiz. Ve orta güçte bile çekiş çok iyiydi daha tam güçte kullanmamı gerektirecek durum olmadı. Yanında gelen çeşitli başlıklar sayesinde tercih etmiştim ben. Beğendim de.

Dikey olarak ise Bosch 7 olabilir belki. Bende 6 var 2 senedir fena değil. Döner başlığı ve toz haznesi temiz olduğu sürece çekişi güzel. Ama toz haznesini boşaltma şeklini hiç sevmiyorum üstten açıldığı için. Bosch 7'de de öyleymiş.

Bu bütçede bi de bu model dikkatimi çekti haznesini kendi boşaltıyormuş:

Son düzenleyen: Moderatör:

Dediğim koşullara göre hangisi daha mantıklı olur hocam, ev 2 katlı alt katı robot süpürge süpürüyor alamadığı yerleri çekmek ve üst katı süpürmek için kullanacağım. Üst kat alt kata nazaran daha küçük o sebeple dikey yeterli olabilir gibi düşündüm.

Birde hocam son attığınız markayı ilk defa duydum, üstüne 1000TL daha koyup dyson v8 almak mı daha mantıklı yoksa bunu almak mı?

Birde hocam son attığınız markayı ilk defa duydum, üstüne 1000TL daha koyup dyson v8 almak mı daha mantıklı yoksa bunu almak mı?
Shark markasını sürekli görüyorum ama deneyimlemediğim için bir şey diyemiyorum sadece kendi haznesini boşaltması dikkatimi çekti.
Dikey süpürgenin kullanımı çok kolay oluyor o bakımdan seviyorum. Ancak, dikey süpürgelerin sıkıntısı toz haznesinin küçük olması dolayısıyla çekiş gücü yarısı dolunca baya azalıyor ki zaten normal süpürgeden her türlü daha düşük çekişleri var. Dikey süpürge ile tüm evi süpürürken ağzına kadar doluyor, son odalarda çekiş az oluyor. Ama normal süpürgeyle tüm evi süpürdüm yarısı bile dolmadı. Taşımaktan üşenmezseniz normal süpürge alın çünkü robot da dikey de tam olarak çekemiyordur tozları. Ama dikey süpürgenin avantajı işte kablo yok, yormuyor, daha hızlı, daha kolay. Dikey alırsanız günlük süpürmek yormaz. Arabanızı da süpürebilirsiniz. O bakımdan güzel. Normal alırsanız detaylı bir temizlik günü kullanmak gerekir. Yani bu tamamen size bağlı. Dikey süpürge yetmediği için normal süpürge de aldık işte bu sene. Dediğim gibi ne kadar güçlü olursa olsun aynı fiyattaki normal süpürgeye göre en büyük dezavantajı çekiş gücü.
Üretimi halen devam ediyor mu? Eski bir ürün almanızı önermem. Bataryalı sonuçta. Depoda yıllarca bekleyen bir model denk gelirse batarya sıkıntı olur.

Peki bütçe zorlanıp bu alınabilir mi? bilginiz var mı?

İlla Dyson olsun istiyorsanız alınabilir bence. Kutu içeriği de dolgun.
İlla Dyson olsun istemiyorum da almışken kaliteli bir ürün almak istiyorum. Dyson iyi diye bildiğim için ona yöneldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…