Shark markasını sürekli görüyorum ama deneyimlemediğim için bir şey diyemiyorum sadece kendi haznesini boşaltması dikkatimi çekti.
Dikey süpürgenin kullanımı çok kolay oluyor o bakımdan seviyorum. Ancak, dikey süpürgelerin sıkıntısı toz haznesinin küçük olması dolayısıyla çekiş gücü yarısı dolunca baya azalıyor ki zaten normal süpürgeden her türlü daha düşük çekişleri var. Dikey süpürge ile tüm evi süpürürken ağzına kadar doluyor, son odalarda çekiş az oluyor. Ama normal süpürgeyle tüm evi süpürdüm yarısı bile dolmadı. Taşımaktan üşenmezseniz normal süpürge alın çünkü robot da dikey de tam olarak çekemiyordur tozları. Ama dikey süpürgenin avantajı işte kablo yok, yormuyor, daha hızlı, daha kolay. Dikey alırsanız günlük süpürmek yormaz. Arabanızı da süpürebilirsiniz. O bakımdan güzel. Normal alırsanız detaylı bir temizlik günü kullanmak gerekir. Yani bu tamamen size bağlı. Dikey süpürge yetmediği için normal süpürge de aldık işte bu sene. Dediğim gibi ne kadar güçlü olursa olsun aynı fiyattaki normal süpürgeye göre en büyük dezavantajı çekiş gücü.
Üretimi halen devam ediyor mu? Eski bir ürün almanızı önermem. Bataryalı sonuçta. Depoda yıllarca bekleyen bir model denk gelirse batarya sıkıntı olur.