Robot süpürgeler hiç anlamıyorum. Düşük bütçede ne önerirsiniz? 8-12 bin TL bandında bakıyorum. Bu bütçedekiler alınmaya değer mi yoksa bütçe artırmakta fayda var mı? Kendim şöyle bir karşılaştırmalara bakayım dedim. Seçtiklerim nasıl?
O zaman istasyonsuz olanlardan alabilirsiniz. Düz zeminleri iyi süpürmesi için de 4000pa üstü bile yeterlidir ki sizin baktıklarınız 10000pa üstünde cihazlar. Bendeki 6000pa model bile halıdaki tozları ve tüyleri çok rahat bir şekilde alıyor. Özellikle düz zeminlerde çok iyi iş yapıyor bu cihazlar.@naganen kıymetli bilgileriniz için teşekkür ederim. Aile evinde 2+1, 100 metrekare alanda kullanacağım. İlk deneyimim olmakla beraber evcil hayvanım yok. Dairenin 2 cephesi yola baktığı ve gün boyu güneş aldığı için ev sürekli toz tutuyor.
Robot süpürgeden beklentim ise haftalık olarak vileda atabileceğim seviyede toz toparlayabilmesidir.
En azından parke için elektrikli süpürge açtırmasa harika olur.
Temizlik dışındaki beklentim ise sorunsuz, düşük maliyetli, tabiri caizse uzun ömürlü bir şey olmasını istiyorum tabii mümkünse![]()