Bütçe
8.000-12.000 TL

CQBB

Başarılı
Yer
İstanbul
2 yıldır Dreame D10S kullanıyorum, memnunum. Kesinlikle işe yarıyorlar. Evde kedim var ve tüy ile başa çıkması bu aletler olmadan çok zor.

Baktığınız modeller benim süpürgemden daha güçlüler yani benim modelimi bunların yanında öneremem, yanlış anlaşılmasın 😂

Marka olarak da Roborock, Xiaomi ve Dreame alın; yerli markalardan bence uzak durun, yazılım konusunda sınıfta kalabilirler. Ayrıca bütçeniz elveriyorsa kesinlikle istasyonu olan bir model alın, benim eski oturduğum ev küçük olduğundan 2-3 günde bir boşaltıyordum hazneyi ama daha büyük bir eve taşındığımdan artık her süpürmede hazneyi boşaltmak gerekiyor. Ama bütçe yoksa da bence çok sorun değil, sadece hazne boşaltması sinir bozucu olabiliyor.

Ekleme: Attığınız modellerden de bence en mantıklısı Xiaomi S40 Pro. Hem daha güçlü hem de döner mop daha iyi. Düz bez şeklinde olanlar çok etkili değil, idare etse de ben mopsuz kullanıyorum.

Bütçe elveriyorsa istasyonlu bu modele bakabilirsiniz, biraz inceledim güzel duruyor.

Baktığınız modellere göre de biraz güçsüz ama daha uygun fiyatlı istasyonlu bu model var. Güçsüz dediğime bakmayın 7000pa da gayet iyi bir değerdir.

Son düzenleme: