Amacın ne hocam? Oyun içinse bulabilirsen POCO F7 bulamazsan az daha bekle X8 Pro al. X8 Pro güzel bir işlemci güncellemesiyle gelecek umarım.

13 bandında F7 yok ki yurt dışı.

Gündelik kullanım için Redmi bakın ama gömülü sistem reklamları çok fazla.

13t 14t falan satılıyormus onlara bakacağım galiba.

Amacın ne hocam? Oyun içinse bulabilirsen POCO F7 bulamazsan az daha bekle X8 Pro al. X8 Pro güzel bir işlemci güncellemesiyle gelecek umarım.

Oyun değil de gündelik kullanım arada fotoğraf haftada 2-3 kez oyun.

13 bandında F7 yok ki yurt dışı.

13t 14t falan satılıyormus onlara bakacağım galiba.

Oyun değil de gündelik kullanım arada fotoğraf haftada 2-3 kez oyun.

Hocam 14t güzel olur fakat günlük kullanım bakımından zayıf bir cihaz o. Hem de bayağı zayıf. Ben olsam yurt dışı iPhone 13 bakardım. Oynadığın oyun PUBG gibi rekabetçi bir oyun değilse 60 Hz bir eksi değil bana göre.

Hocam 14t güzel olur fakat günlük kullanım bakımından zayıf bir cihaz o. Hem de bayağı zayıf. Ben olsam yurt dışı iPhone 13 bakardım. Oynadığın oyun PUBG gibi rekabetçi bir oyun değilse 60 Hz bir eksi değil bana göre.

O fiyata iPhone bulamam ki bu fiyata bulabildiğim bunlar bir de 14t niye zayif soyler misiniz bilgim yokta.

X7Pro ve Xiaomi 13 buldum hangisi sizce X7Pro da kamerada iyi gbi.

Son düzenleme: