2011’liyim. Yeni gireceğim. Lütfen az matematik çalış. Ben de bilmem matematik ama senden zekiyim. 9 oluyor ayrıca.
Dostum daha ergenliğe yeni adım atıyorsun. Az bekle bir sesin kalınlaşsın, kıllanmalar artsın, kas kütlen artsın. 13-14 Yaşında Tuna Tavus olup neyi kanıtlayacaksın? Ha eğer spor yapmayı seviyorsan barfiks demiri ile yapılan bir spor vardı ama adını unuttum. Onunla uğraşabilirsin. Ek olarak bisiklet sür, yavaş yavaş şınav ve mekiğe kendini alıştır. Zamanı gelince ağırlık antrenmanına geçersin.

Güçlü gözükmek istiyorsan fittnes fakat güçlü olmak istiyorsan dövüş antrenmanlarından geçer. Güçlü gözükmek direkt olarak güçlü olmak anlamına gelmez mesela ben göründüğümden biraz daha güçlüyüm çünkü boks'a ağırlık veriyorum kollarımı her seferinde yorarak üst seviyeye kalibre ediyorum, dış etken neyse vücut büyük ölçüde ona kalibre olur 😄

Güçlü gözükmek istiyorsan fittnes fakat güçlü olmak istiyorsan dövüş antrenmanlarından geçer. Güçlü gözükmek direkt olarak güçlü olmak anlamına gelmez mesela ben göründüğümden biraz daha güçlüyüm çünkü boks'a ağırlık veriyorum kollarımı her seferinde yorarak üst seviyeye kalibre ediyorum, dış etken neyse vücut büyük ölçüde ona kalibre olur 😄
Güçlü olmak için dövüş antremanları derken? Fitness yapan adamın kaldırdığı ağırlıkları kaldırsın bakayım göreyim kim güçlüymüş.