13 bin bandında Ryzen 5 7600 işlemciye uygun ekran kartı

Vallaha ben internette ne kadar işlemci ve ekran kartından kaynaklı sıkıntınızın potansiyel sebepleri varsa tek tek denerdim. Kesinlikle 7700XT'yi satıp 4060'a geçmek gibi bir işe girişmezdim.

Benim monitör de problem olabilir mi? 4060 i5 12400F, RX 6700XT 5600, 7600 7700XT sistemler de hep drop sorunu yaşadım?

Vallaha belki Windows'tan kaynaklıdır cidden. Denenecek dağlar kadar şey var denemekten vazgeçme aradaki performans farkına değer
ASUS VG249Q1A

Vallaha belki Windows'tan kaynaklıdır cidden. Denenecek dağlar kadar şey var denemekten vazgeçme aradaki performans farkına değer

Ek olarak şöyle bir not paylaşmak istiyorum, arka plan da Discord vs açık olduğu zaman drop yemeye başlıyorum Valorant da

Bu kadar farklı sistemlerde drop yaşamanız normal değil. Dediğiniz bütün olaylar yazılımsal veya bilgisayar donanımından farklı bir sıkıntıyı gösteriyor. Başka bir sistemde denemeden kesin sonucu görmeniz maalesef mümkün değil.

GT 420 var elim de sadece deneyebileceğim, bu anakarta takıp çalıştrabileceğim. Yeterli olur mu? Ne yapmam gerek.

Ekran kartını başka bir sistemde denemeniz gerekiyor ki sıkıntının ekran kartında olup olmadığnı görün.
Başka sistemim yok tandığım birisi de yok.

Ekran kartını başka bir sistemde denemeniz gerekiyor ki sıkıntının ekran kartında olup olmadığnı görün.

GT 420 ile Valorant da drop yersem, sorun gene sistemden kaynaklıdır diye düşüncesindeyim, ne düşünüyorsunuz?

Hocam şimdi 0.33'te ekranım da bariz bir donmma oldu takılma, sonra geri geldi ilk böyle sonrasın da, 0.15'te aynı problem mevcut.

Vallaha bariz donma demişsiniz ama ben hiçbir şey görmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…