13 bin bandında Ryzen 5 7600 işlemciye uygun ekran kartı

Denemekten zarar gelmez. Sisteminizin bütün özelliklerini atar mısınız?

Ryzen 5 7600 RX 7700XT, 500 GB M.2 SSD, 500 GB SATA Samsung SSD, 650 PSU FSP Vento VG20a kasa, B650M S2H anakart, Corsair Vengeance DDR5 5200MHz 16x2 32 RAM.

Denemekten zarar gelmez. Sisteminizin bütün özelliklerini atar mısınız ?
Denedim ve, hiçbir drop yemedim. Sorun ekran kartından.

Ryzen 5 7600 RX 7700XT, 500 GB M.2 SSD, 500 GB SATA Samsung SSD, 650 PSU FSP Vento VG20a kasa, B650M S2H anakart, Corsair Vengeance DDR5 5200MHz 16x2 32 RAM.

Denedim ve, hiçbir drop yemedim. Sorun ekran kartından.
30 fps oynadım gt 610 var mış onu taktım, 0 drop.

Denemekten zarar gelmez. Sisteminizin bütün özelliklerini atar mısınız?

Evet bu durum da, AMD kart satıp NVIDIA almam gerek galiba? ne öneriyorsunuz. Garantiye gitse bir şey çıkmayacak.

Son düzenleme:
Garantiye gitse bir şey çıkmayacak diye bir şey yok eğer kart bozuk ise değişim kararı verilir aynı kartın sıkıntısız olanını alırsınız. Bir kartta sıkıntı var diye bütün kartlarda aynı sıkıntıyı yaşayacaksınız diye bir durum yok ayrıca tekrar söylüyorum RX 7700XT'yi başka bir sisteme takıp driver güncelleştirmelerini yapıp denemediğiniz sürece asla kart bozuktur demem ben.

Başka sistem de, test etme imkanım yok.

@Caner Uncu Ne gariptir ki 7600ü kullandığım da, 7700xtde yediğim dropları yemiyorum valo da. Kurtuldum çok şükür. 0 4070 alacağım 1 ay sonra.

Düzeltme: 7600'ün işlemci grafik kartını kullandığım da

Son düzenleme:
@Rifle 7600'ün içindeki dahili grafik birimi ile drop yemezken 7700 XT ile yiyorsun, doğru anladım değil mi?
Evet

@Rifle 7600'ün içindeki dahili grafik birimi ile drop yemezken 7700 XT ile yiyorsun, doğru anladım değil mi?
Ve şunu söyleyebilirim ki. Amd gerçekten kötü.

Sattığıma çok mutluyum, sizler de en kısa süre de bu dertten kurtulursunuz tez zaman da.

@Rifle AMD ekran kartı tercih etmemek adına örnek bir konu oldu, kurtulduğunuza sevindim. Ha bu arada attığın videoyu izledim, videoyu izlerken gözle görülür takılma görülmüyor olabilir ancak %1 ve %0,1 değerlere bakılınca takılma olduğu direkt anlaşılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…