Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Evet ailenle beraber şubeye git açarlar.
Benim oturduğum bölgede zamanında açmamışlardı. Bilginize.
Hayır açılmaz.
Bu durum bir tık trajedi, melodisin ama polifonik.
18 yaş altı hesap açmaya bazı şubeler izin veriyor, bazıları kafasından prosedür uyguluyor yok açamayız diyorlar. Bayağı önceden gitmiştim, 14 yaşında sadece hesap açabiliriz 15 yaşına gel kartta veririz dediler. 15 yaşımda gittiğimde açmıyoruz demişlerdi. Tüm şubeler farklı, zart zurt uydurup açmayacaklar. Çok istiyorsan İş Bankası İlk İmza kartı alabilirsin, yarısından çoğu veriyor.
18 yaş altı hesap açmaya bazı şubeler izin veriyor, bazıları kafasından prosedür uyguluyor yok açamayız diyorlar. Bayağı önceden gitmiştim, 14 yaşında sadece hesap açabiliriz 15 yaşına gel kartta veririz dediler. 15 yaşımda gittiğimde açmıyoruz demişlerdi. Tüm şubeler farklı, zart zurt uydurup açmayacaklar. Çok istiyorsan İş Bankası İlk İmza kartı alabilirsin, yarısından çoğu veriyor.
Neden yapıyorlar bunu acaba.Hayır açılmaz.
Uğraşmak istemiyorlardır. Dendiği gibi İş Bankası'nda alma ihtimali çok daha yüksektir ama onda da çok fazla kısıtlama var. Şansını VakıfBank'ta deneyebilir bence.
Bankacıların keyfine kalan bir durum. Hemen hemen her banka veli izni ile hesap açıyor, açması gerekiyor. Ancak şubeye gittiğinizde çalışanlar uğraşmak istemiyor ise sistemde sorun var, açmayız gibisinden bahaneler ile başından göndermeye çalışıyor.
18 yaşını doldurmadan Vakıfbank, Ziraat, Halkbank, Kuveyt bankalarında hesap açan tanıdıklarım var.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Kısacası durum şubeden şubeye değişiklik gösteriyor. Uğraşmak istememek diye bir şey olmamalı aslında ama malum Türkiye'deyiz. Ben reşit değilken açmıştım Akbank hesabımı. Hiç sorun olmamıştı, mobil bankacılıktaki bütün özellikler de açılıyor hatta. Dolar hesabım vardı.
V. Scaletta
Yetkin
Merhaba 13 yaşındayım, Akbank hesabı açabilir miyim?
16-18 yaş altına hesap açılmaz.
Sadece BES hesabı açılabilir. Bu da banka hesapları gibi kontrollü olmaz.
Her bankanın alt yaş limiti vardır.
Güncel mevzuat böyle. Önceden açanlar açmış olabilir ama şu an açılamaz.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-