Bütçe
135.000 TL
Soğutucu yerine bu hava soğutucuyu al dediler. Linki açtığında görürsün. Ama sen sıvı al dersen seni daha çok dinlerim.

Yüke binince fanlar fırıl fırıl dönecek, 1850 RPM de dönünce zaten ses yapacak. Çoğu model ses yapar bu konuya çok takılma. Sıvı soğutmaya geç direkt. Hava üfleme CFM değeri, fanların RPM değeri, statik basınç bunlar hep önemli. Sıvı soğutmada bu değerler biraz daha yüksek olur, işlemci ne kadar serin olursa o kadar iyi.

Yüke binince fanlar fırıl fırıl dönecek, 1850 RPM de dönünce zaten ses yapacak. Çoğu model ses yapar bu konuya çok takılma. Sıvı soğutmaya geç direkt. Hava üfleme CFM değeri, fanların RPM değeri, statik basınç bunlar hep önemli. Sıvı soğutmada bu değerler biraz daha yüksek olur, işlemci ne kadar serin olursa o kadar iyi.
hh.webp hh2.webp senin yazdıklarını gemini/claude attım bu cevabı verdi. Son yorumun ne olur, ona göre sipariş vereceğim. YARDIMCI OLDUĞUN İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. İnşallah stok bitmeden bir de kasa fanlarına karar verebilirim çünkü kasada fan yokmuş.

SSD'yi de 2 TB'ye güncelledim. Bu fiyata bundan daha iyisi yapılamaz dersen siparişi vereceğim. Her mesajıma anında cevap verdiğin için çok ama çok sağ ol, var ol.

Şimdilik fiyatlar yüksek, düşeceğini sanmam. Kartla tek çekim daha avantajlı bulunur ama montajı kendin yapman lazım. İncehesap'ta mantıklı olarak bu var. Rica ederim sorun değil.

Buna da bir göz atın @stormhawks47 genelde rekabetçi takılacaklar çünkü.

Konular karıştı 😂

Son düzenleme:
Şimdilik fiyatlar yüksek, düşeceğini sanmam. Kartla tek çekim daha avantajlı bulunur ama montajı kendin yapman lazım. İncehesap'ta mantıklı olarak bu var. Rica ederim sorun değil.

Buna da bir göz atın @stormhawks47 genelde rekabetçi takılacaklar çünkü.

Konular karıştı 😂
:D fark ettim.

Linkte çalışmıyor galiba :D.
Bu kasaya fanda almam gerekiyormuş ama kaç tane fan alacağım bilmiyorum. Gemini şöyle bir şey önerdi sizce uygun olur mu?

LIAN LI UNI FAN CL Wireless Reverse 3x120 Siyah Kasa Fanı (G99.12RCL1W3B.00)
LIAN LI UNI FAN CL WIRELESS 120 Siyah Kasa Fanı (G99.12CL1W1B.00)

Başta 10 tane fan önermişti ama param yok deyince böyle önerdi.

4 tane fan alman gerekli, 3 tane kasanın yan tarafına takılacak, 1 tane arkaya egzoz takılacak. Üst boş kalabilir, yan görüntü önemli.